Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen vagány lenne már, egymás mellett hasítani továbbra is ugyanolyan vasakkal?!

Amúgy a 600-as Gixxer 187kg papíron, a gsxf meg 216. Szóval csak 30 az, nem 50, de nyilván ez is számít. Viszont egy darabig azért elég lenne ez is!

Ha meglépnéd a cserét, a következő kategória meg majd lehet már csak az 1000-es géposztály lenne

Új lépcsőfoknak (gixxer bemelegítőnek) meg szerintem nem lenne ám rossz választás!

Ha nem kellett volna utassal is számolnom, és kompromisszumot tudtam volna kötni a naked változattal, lehet még mindig vacillálnék a GSR750 és a GSX650F között, de így egyértelmű volt.
Igazából csak az első kettőn gondolkodom komolyan.
Én újat semmiképp nem vennék. Tudom hogy nehéz kifogni Gixerből használtan jót, de nem sietek sehova. Ha majd lesz, oh yes!
Egyébként a GSXF-es srác, akivel egyszer szlovák karikán voltunk, cserélné a GSXF 650-ét. Lehet el kéne vinnem egy hosszabb körre...
Nem kell nekem nagyobb teljesítményű motor, de mégis vagy egy 50 kg-al könnyebb egy 600-as Gixer.
Ezek közül egyiket sem merném használtan megvenni...

Jelenleg 3,2M ill. 3,6M az áruk.

A 600-as egyébként LE-ben tér el jobban az enyémtől, a nyomaték szinte ua. Ha ezt választanád, 84 hónapra 46.395 Ft-jával vehetnéd meg az alapmodellt úgy, hogy 640e-ért kellene beszámíttatnod a GS-t, plusz az átírás költsége (60-70eFt).

Nem akarok túrkálni a zsebedben, de szerintem nem egy elérhetetlen álom...
kereskedés
Nekem GSXR 600 vagy 750. Ha kicsit bátrabb lennék (pénzköltésben is ) akkor Daytona 675, vagy Ducati 848. De utóbbi kettőt nem elég csak megvenni. A gixerekre is kell költeni, de egy Dukit például csak szakszervizbe vinnék. Nem tudom mikor fogom magamat anyagilag ennyire biztos lábon állni, de lottózom serényen...
túl van árazva!...szerintem..
Csecse! Jól áll neki a narancs!

Hö hö!:)
radar...de itt van a dobozban..
Inkább azt mondd, Neked mi lesz a következő
Leghamarabb max. 10 év múlva... Eléggé érzelmes vagyok, túlságosan kötődöm a dolgaimhoz...

De ha így belegondolok, az eddigi tendencia szerint az a motor még nincs tervezőasztalon sem, legfeljebb az alapja... Kb. 6-7 év múlva kijön az első széria belőle, 3-4 évig nézegetem, majd rászánom magam a vásárlásra, és magamévá teszem
A következőről még nem gondolkodtál? Kíváncsi lennék neked mi lenne az?
Az újabb lépcsőfok
Sorsdöntő pillanat! Egy új korszak kezdete.
Szerintem ott többet leszel, mint a vízen, fölösleges áltatni magad! Max a részegségtől nem tudsz majd netezni...
Hát a tengeren nem nagyon van térerő, max. a kikötőkben, de sokxor csak öblözünk vmelyik szigetnél és ott nuku wifi, max. a parton az éttermekben-kocsmákban.
Elment a wifi pénz a hajózásra, vagy mi?
Nem köllött senkinek a gs. Kidobni meg nem fogom.
Így most már legalább az egyenesekben nem maradsz le annyira, csak a kanyarokban.

Viccet félre téve, sok sikert hozzá, aztán csak óvatosan az elején!

Többieknek is jó motorozást az elkövetkező napokra, keveset írjatok, mert nincs kedvem regényt visszaolvasni.
Neked meg 2 géped is van a vitorlázás mellett!
Aha.
Egyébként meg te szólsz be nekem, h elmegyek 10 napra vityózni, mikor új motort veszel? Ezt tegnap el is felejtettem írni.
Nem lehet áttenni a banditra, arra új kell, másrészt így 50-el többért számolták be, kapni meg max 20-at ha adtak volna a kettőért...
A konzolt le kellett volna szedned róla. A platnit meg pláne.
Ganja, nesze Neked egy Boci!
A GS-re már lehet nyálat csorgatni! Mondtam, hogy akkor sem kapják meg 650 alatt!