Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kellek én ehhez a beszélgetéshez?
Az ezres szerintem egyáltalán nem neki való (karakter..)
Mondjuk igazad van, akkor már 200-al többért inkább egy 1000-es...

A Tenere is jó, már csak doki véleményére lennék kíváncsi!
Ha olyan magas lennék mint ő, én megnézném ezt. A szűk felhozatalból, ez egész épkézláb darabnak tűnik.

A DL még mindig drága... 800 körül kérnek az aljáért is, az meg azért húzós azért a technikáért
Doki itt az új motorod: DL650
A DL nem is lenne rossz megoldás

Magas, kényelmes, jól pakolható, jó a szélvédelme, dokinak elég erős is...
Ha van egy kis esze, akkor valami létrát vesz
Doki és mit vennél helyette?
Jól hangzik, akkor szerintem valamikor ott össze is futhatnánk, megnézném, meghallgatnám, aztán majd valamivel később sort keríthetünk az üzletre!
Holnap felhívom, és megmondom neki, hogy egy f.asz.
Amit repsol600 nézett hirdetést, abban van (nagyképűen) kiírva:

hirdetés
Kinek a száját hagyta el ez a díszveretes mondat?
nagy duma
"Van az a pénz", ahogy egy itteni kollegánk írta
Meg ez végül is matek. Azt nem veszem ki belőle, amit beleraktam, és ha még belerakom azt, ami ahhoz kell, hogy nekem tökéletes legyen, hát sose fogom utána eladni, ha belegondolok, mennyit bukok rajta
Viszont olyan túl sok meg már nem kell ehhez az állapothoz, és egyébként meg tökéletesen elegendő lenne ez a gép is nekem. Sebesség (kuncogást kéretik mellőzni az első és hátsó sorokban), szervízigény(telenség), fogyasztás...
Ahhoz képest, hogy csak poénból raktad fel, elég gyorsan meggyőzted magad!
Mondjuk ha sokat nézegetem én is a képeket, meg lemosom a gépet, lehet, hogy végül mégse lesz eladó
Az össztömeget vagy elírta, vagy valami nem kerek a hátsó felfüggesztéssel
" (a 2003-tól spanyol o. -ban készülő gs500-ok már csak árnyékai az igazi japán gépeknek) "

ataaa erről azért tudnánk mesélni, nem igaz?
Ha minden igaz, szombaton megyek egy túrára, Balaton-felvidék környékére, vagy mi az, szóval errefelé: http://goo.gl/maps/vvPkY, ami helyenként elég közel van hozzád, csak sajnos, nem szabadfoglalkozású túra, hanem "együtt-gurulás", lehetőleg letérés nélkül.
Ezen kívül egyeztetés kérdése, de szerintem megoldható.
Túl sok képem nincs készen, és a héten nem is nagyon jutna rá időm, hogy újakat készítsek, mivel csak estére érek haza, és még le kéne pucolni, legalább úgy nagyjából Mindenesetre a hétvégéig biztosan kap némi mosószert. Ha addig nem bírod ki, akkor nézegesd az adatlapomat, ott van dobozos kép is
Kinéztem most megint egyet:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gs_500_e-7149756

Ezzel ugye csak az a baj hogy 38Kw...
Rendes volt a tulaj, rákérdeztem, hogy valós-e a km de mondta is, hogy nem mert a kereskedő akitől vette 40k-ról visszatekerte 22k-ra, ezt eredetvizsgán tudta kideríteni. Meg úgy összeségében jókat mondott a motorról nem estek vele, egy hátsó gumin kívül semmit nem kell költeni rá... Úgyhogy most vajójában 43000km van benne.
Jaja, az állatja! Pénze van, az biztos....
A legjobb mikor hisztis és elkezd morogni. Flegmázik, nagyképűsködik, ami belefér..., szerencsétlen operatőr meg csak vigyorog rajta
Azt hiszem ezen a túrán volt az is, mikor a gázkar nem akart visszaugrani és meg akarta szerelni. Erre felajánlja az operatőr, hogy a kocsiban van egy autós szerszámkészlet, azt megnézhetné... Persze flegmán és cinikusan elutasította, pedig kíváncsi lettem volna, hogy mennyire tud szerelni?!
Ott az volt a legjobb, amikor vett egy TCX csizmát, mert esett az eső és beázott a cipője. Na a csizma se nem volt olcsó, se nem volt vízálló...de nem is ettől estem hanyatt, hanem attól hogy párszáz km után levette és kidobta, mert MEREV... há bazze, talán mint egy rendes motorcsizma, nem? aztán sajnálkozott mennyi pénzt dobott ki az ablakon
A lényeg, hogy elhiszi magáról!
Az ürge irtó kompetens motorostúra ügyben...