A fék csak egy szükséges rossz arra az esetre, ha valami előre nem látható következne
Ennek ellenére értem, mi a pláne egy jól működő fékben. Ezzel együtt kipróbálnám a Róna-féle cuccot (támogatva a magyar ipart, hátha megérdemli), ha nem kéne 2x elmenni érte. Mivel nem vagyok budapesti, így esélyem sincs, hogy egy kanyi vasat is spóroljak vele, épp ellenkezőleg.
A GSXF-en nagyon jó a rendszer, bár én a dupla első tárcsának tudom be, viszont tény, hogy nem Ferrodo-val szerelik gyárilag
Az ABS-t még nem tudtam kihasználni, gondolom a GS-es berögződések miatt, de annyira stabil a gép, hogy attól félek gyorsan és nehogy túlzottan hozzászokjak a biztonsághoz...
Most be fogom tartani, hogy ugyanúgy mint gumin, a betéten sem fogok spórolni, és kíváncsi leszek így mennyit bírnak majd a tárcsák vállasodás nélkül...
Rá fogok szokni szezon alatt is a perecvideókra, nem csak szezon előtt...
Akkor még nem volt szerencséd jó (magához képest) fékhez. A GS-be egyszer vettem EBC szinter betétet előre (14 rugó volt 2008-ban), de valami álomszerű lett a fékhatás.
A Divibe is próbáltam organikus betétet... hát meg lehetett vele állni, de az az érzés...fájt fékezni.
Rövidet/pontosat vagy jól adagolhatóan finoman fékezni legalább akkora élmény mint egy jót gyorsulni
Azért a fékbetét nem az a horror árú cucc, amin egynél többször érdemes spórolni.. Persze mindenki kipróbálja hogy milyen egy darabon párezer mámorító forintot megfogni, én is... de soha többé. Kb a gumi meg a fék az ami elsődlegesen befolyásolja a vezetési élményt. A szar fékhatás rendesen odabasz az egésznek..
Úgyhogy a jobbat tud mint az utángyártottak alja, az még nem valami nagy színvonal
Nyilván a GSXF-re már én sem fogok mást venni, viszont a GS-re kipróbáltam a "felújítottat", használtam is rendesen, és nem volt baj, de ugyanezt tudja haverom is megerősíteni a régi 1000-es Hondáján, szóval azért ha valami bevált, nem biztos, hogy mindenképp elvetendő, de biztos akad aki jobban ért hozzá és ez alapján meg tudja mondani, hogy jó, vagy rossz minőségű cuccost gyárt a Róna Kft..
Na nem reklámozni akarom, csak legjobb tudomásom szerint itthon Ők az egyetlenek, akik ilyesmivel profin foglalkoznak (nem ragasztanak, hanem préselnek ahogy kell), igazából a felvitt por milyensége lehet a döntő, de gyanítom (fékhatás alapján) Ők azok a kivétel, amit a cikk is említ, hogy az alja utángyártottól jobbat tudnak csinálni...
Kb. 6h volt, hogy elkezdtem nyergelni, úgy látszik a késő esti hüvit a kawások sem nagyon komázzák, mert ilyet sem láttam, de más mocist sem (futikat leszámítva)
Viszont ma reggel nem tudom ki gurult fekete GS-el olyan fél 8 és 8 között befelé a szentendrein, de hogy a kijelzőre nézve már csak az 5,5 C° látványától is majdnem megfagytam, az is tuti, respect bárki is volt
Így már értem. Érdekes, de mástól is hallottam hogy kawás motoros nem úgy közlekedett, ahogy normális embertől elvárható lett volna adott szituációban.
Lehet... de a villányi útról az oktogonra odaértem 10 perc alatt, vissza se volt sokkal hosszabb, bár akkor már nem siettem (ekkor értem utol a Kawást). Közlekedni valahogy kell.. így meg legalább időben odaérek mindenhova.
Ennek ellenére értem, mi a pláne egy jól működő fékben. Ezzel együtt kipróbálnám a Róna-féle cuccot (támogatva a magyar ipart, hátha megérdemli), ha nem kéne 2x elmenni érte. Mivel nem vagyok budapesti, így esélyem sincs, hogy egy kanyi vasat is spóroljak vele, épp ellenkezőleg.
Az ABS-t még nem tudtam kihasználni, gondolom a GS-es berögződések miatt, de annyira stabil a gép, hogy attól félek gyorsan és nehogy túlzottan hozzászokjak a biztonsághoz...
Most be fogom tartani, hogy ugyanúgy mint gumin, a betéten sem fogok spórolni, és kíváncsi leszek így mennyit bírnak majd a tárcsák vállasodás nélkül...
Rá fogok szokni szezon alatt is a perecvideókra, nem csak szezon előtt...
A Divibe is próbáltam organikus betétet... hát meg lehetett vele állni, de az az érzés...fájt fékezni.
Rövidet/pontosat vagy jól adagolhatóan finoman fékezni legalább akkora élmény mint egy jót gyorsulni
ataaa a különbözetből már gumit vesz!
Úgyhogy a jobbat tud mint az utángyártottak alja, az még nem valami nagy színvonal
Mint mondtok szakik?!
Na nem reklámozni akarom, csak legjobb tudomásom szerint itthon Ők az egyetlenek, akik ilyesmivel profin foglalkoznak (nem ragasztanak, hanem préselnek ahogy kell), igazából a felvitt por milyensége lehet a döntő, de gyanítom (fékhatás alapján) Ők azok a kivétel, amit a cikk is említ, hogy az alja utángyártottól jobbat tudnak csinálni...
Viszont ma reggel nem tudom ki gurult fekete GS-el olyan fél 8 és 8 között befelé a szentendrein, de hogy a kijelzőre nézve már csak az 5,5 C° látványától is majdnem megfagytam, az is tuti, respect bárki is volt
Még holnap is kocsival megyek! Jövő héttől viszont ismét mocival ha valóban nem lesz ilyen hideg reggelente.
Vicces hogy még ezzelis sikerül 3-4 marhát jobbról megelőznöm Gödöllő-kistarcsa vonalon.
Én utálom a városi forgalmat.Ha lehet kerülöm és félszgen mászkálok a kocsik közt.