Simán azt hittem, hogy a pofátlanságnak is van határa, de ezek szerint még nem értem el
, ugyanis sikerült kifognom azt a szitut hogy a pirosnál közvetlen utánam egy rendőrautó következett... jó hosszú piros volt
, de nem történt végül semmi... még egy szóbeli figyelmeztetést se kaptam a letakart rendszámért... milyen világ már ez?
Mondjuk a Hondás sem volt rossz, de elcsesztem, hogy nem egyből a Hornetre ültem, na meg az oktató is elég jobbágy volt!
A következő szezonban is vadászni fogom a lehetőségeket. A Motorrad-nél pl. hogy ki lehet menni pályára, külön érdekel. De hogy az egrit is megnézem (ha nem törik össze megint a valamire való tesztgépeket) az is tuti
Amúgy is csak a p.fám nagy, túlságosan racionális vagyok az ilyesmihez, de azért élvezem amennyire lehet...
A tesztben olvasottak szerint próbáltam nagy sebességgel kanyarogni, hogy jön-e az a bizonyos kifelé sodródás, de semmi...
Nem mondom, hogy nem korrigáltam sehol, de az nem sodródás, inkább az ívek viccelődése miatt volt, szerintem nagyon frankó gép...
A három henger nagyon gyorsan (szinte azonnal) reagál a legkisebb gázadásra is. Nem semmi verda!
Ezt meg kell szokni...vagy meg kell szökni.
Van valakinek a Dunakanyarban GS500-asa? "E" kivitel. Az enyémen és a tanuló motoron kívül még nem láttam testközelből és nem ültem másikon. Megnézném.