Na így akkor jó is lesz, nem kell túlvállalni magunkat. Majd ahogy jön.
Mi ketten jövünk Tatáról, FZ6 meg én. Az indulástól függően Ganja is jönne (ő 10-től ér rá), bár szerintem minél korábban kéne elindulnunk.
Eddig más nem jelentkezett be.
Akkor inkább ne csípjük le, mert tök jó környék az is Jó párszor voltam már arra, motorral és kocsival is. Az utak nem mindenhol kifogástalanok, és vadállatok is akadnak (mármint rajtunk kívül is ), úgyhogy TT elfelejtve. Egyik alkalommal valamilyen megérzéstől vezérelve Pásztóról Hollókő felé az egyik kanyar előtt lelassítottam (jelzett a pókösztönöm, vagy tudja a franc), mikor beleértem a beláthatatlan közepében ott vesztegelt egy utánfutós Lada, épp hajtogatták le a motorháztetőről a szarvast... Ha suhanok, ahogy szoktam, tuti telibe kapom
Egerben megállunk kajálni és eldöntjük menjünk-e Lillafürednek, vagy marad egyből Ózd... Lillafüredet ahogy korábban is írtam az egri országút, a bükkszentkereszti bagolyb@szoda miatt preferálnám, de ahogy jön majd...
Én is szóltam havernak, még agyalnak, hogy jönnek-e. Eddig mennyien vagyunk?
Na ja, mi kisebbre megyünk, hogy hova még nem tudom, Visegrád vagy börzsöny...esetleg közeli szlovák egy kiváló és olcsó étteremmel Balassagyarmat közelében.
Ez marha nagy karika...még nyáron hagyján amikor meleg is van tovább van világos, na de ilyenkor...ez nekem már túl sok. Bőven elég volt 2 hete is az a 440 Szlovákiába.
Légyszi nézze már meg valaki a motorján hogy a generátortól ahogy jön ki a kábel a kuplungbowden mögött ott van valami gumi a kábeleknél vagy csak simán lifegnek.
Köszönöm.
Meglássuk...legfeljebb Hollókőt lecsípjük a végéről (én meg azt szeretném, mert arra még nem jártam) és 3-as, M0, Dkőn át haza...
Ganjaninja, te csak 10-től érnél rá? Számításaim szerint már 9 előtt el kellene startolnunk Egomból, hogy ne sötétben érjünk haza.
Sima papírból már csináltam egy sablont, nemsokára hoznak klingeritet, csak majd kiderül mennyire lesz vastag. Mert ami rajta volt az nem volt túl vastag.
Mi ketten jövünk Tatáról, FZ6 meg én. Az indulástól függően Ganja is jönne (ő 10-től ér rá), bár szerintem minél korábban kéne elindulnunk.
Eddig más nem jelentkezett be.
Kár lenne kihagyni a Szendehely előtti részt...
Egerben megállunk kajálni és eldöntjük menjünk-e Lillafürednek, vagy marad egyből Ózd... Lillafüredet ahogy korábban is írtam az egri országút, a bükkszentkereszti bagolyb@szoda miatt preferálnám, de ahogy jön majd...
Én is szóltam havernak, még agyalnak, hogy jönnek-e. Eddig mennyien vagyunk?
http://www.kephost.com/images4...
Légyszi nézze már meg valaki a motorján hogy a generátortól ahogy jön ki a kábel a kuplungbowden mögött ott van valami gumi a kábeleknél vagy csak simán lifegnek.
Köszönöm.
Ganjaninja, te csak 10-től érnél rá? Számításaim szerint már 9 előtt el kellene startolnunk Egomból, hogy ne sötétben érjünk haza.