Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van rajta tartalék kapcsoló. 2-3 tankolás után már tudni fogod a km-ből, h mikor tankolj, ha elkezd dadogni és nem menni, akkor át kell kapcsolni tartalékra. Onnantól meg mehetsz lassan tankolni.
azt mennyire lehet megszokni h nincs üzemanyag szintjelzője?
köszi köszi :)
csak az a baj hogy a 500F-s jobban tetszik
Enyém lehet, hogy eladó lesz. 2006. 05. havi GS500E, 28000km garantált, új lánc, új fékbetétek. Karcmentes. Fekete. Jár hozzá plexi és egy profi csomagtartó. 500.000-ért vihető.
köszönöm a válaszokat!

Igen igen akarok majd nemsokára venni, de az is lehet h tavasszal, mert ugye a motoros szezonnak vége nem tom.
Am ilyen 500-600e Ft-ra gondoltam
Siettem a gépeléssel hogy megelőzzem... ...
Azért fejlődsz, már vártam a hozzászólást, csak azt hittem az következik, h "Töltsd ki az adatlapodat!".
Hali!
Mindent kapni hozza, de nem nagyon kell semmi, kivéve toresnel.
Persze az alább leírt karbantartási cuccok kellenek, mint minden motorhoz.
Ha csatlakozol hozzánk, javaslom töltsd ki az adataid, úgy nagyobb a bizalom.
Ha fontolgatod a vásárlást, érdemes beírni mennyid van es mit keresel, hátha van eladó, amit ismerünk, vagy egy jó tipp.
Ja és 10-12-ig vannak ott.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_try-7299058
Kereskedésben van ha jól látom ott a Meki környékén. Köszi Ata. Nézd meg lécci, hogy indul-e önindítóval és berugóval is. Megy-e 50 körül legalább. Elektronika és a műszerfal müxik-e. 4 ütemű-e tényleg. Ha az akkor nem nagyon szabad füstölni neki. A régi robogómat beszámíttattam a télen az 500-f-be és mégiscsak kéne egy játszós ide a környékre szaladgálni.
Az nem tud, mert finom a csuklóm.
Véletlenül nem a gázbovdened szakadt el?
Widi, majd írj meg itt minden részletet, és akkor holnap délelőtt megnézem a kis rotyogót.
Ja meg az akksikat kell néha cserélgetni, de melyik motorban nem...
Szerencsére általában csak szűrőket, gyertyákat, lánckerekeket, meg a láncot cserélgetjük rajta rendszeresen, de nekem volt már egy bowden szakadásom, és azt is kaptam hozzá. De szerintem GS-ből mindent megkapsz amire szükséged lehet.
Üdv

Egy olyan kérdésem lenne h ehhez a típushoz mennyire lehet alkatrészeket kapni?
Szerintem meg praktikus okokból jobb mellőzni a túl sok (főleg kiálló) műanyagot. Törik és akkor drága. Teresán a "testhezálló" műanyag (tank az ülés alatt, szóval valamivel "ki kellett pótolni") és a széles kormány jó kombónak bizonyult.

Szél az meg van és kész. Hidegben felöltözök (melegben is), hosszabb úton meg teszek be füldugót. Igénytelen ridegmarha vagyok
csak vicceltem....de hál isten megértetted.
..figyi...mielőtt eladod a szarodat...egy karika után közvetlenül menj egy kicsit az én szarommal.. (merem odaadni)...csak ,hogy átérezd milyen az amikor motoron mész
Ja.

Basszátok meg, egy film alatt 4 oldalt írtatok.
Egyébként meg a Shrek ment, asszem a TV2-n.
Ízlések és pofonok
Könyvtárba bármivel jó menni.