Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyussz!

Akkor OK, nem veszek máshol. Hadd keress rajtam is egy kis pízt!
De mi az, h nyuffinmentes ár? Gondolod, h nekem kell az a vacak sült zsíros liszt?!

Más.
Szerinted miből látszik , h nő a mocis? Hát abból, h folyamatosan a tükörbe néz! De nem hátra, hanem magát nézi, h elég jól mutat-e a mocin, és a sminkje rendben van-e! Ezért!
Grat!

szntem pénz sem árthat, meg feltöltött telefon. (én nem szeretek úgy elindulni, h lemerülőben van a telcsi.... ki tudja.... Nekem már kellett egyszer sajna.... )
Jaja. Kár, hogy nem tudtam csatlakozni hozzá. Bár nem ennyi km-re van hitelesítve a fenekem... De nagyon élvezi, írja, hogy döglik a parton, ésnemvankedvehazajönni! Mi azért várjuk!
Igen, emlékszem rád. Még néztem is, hogy miért jössz mögöttem egy darabig. Egyébként Lacházán beértelek titeket, csak nem volt értelme előzgetni az autókat, h közvetlen mögétek érjek, mert nekem addig tartott az utam!

Nektek mennyit mutatott az óra, mennyi volt a tempótok? Mostmár le kell mérnem, h az enyém korrektul műxik-e.

Jaja, naon vacak az az út. és sok a láma-sügér autós, aki nem figyel, és nem vigyáz ránk, vagy csak simán rosszindulatú. Szóval ezért sem száguldozok. Meg 120 fölött már kicsit cibálja a buksim a szél, amióta kicsit megnyúlt a bélése a bukómnak. És az már nem olyan komfortos, mint amit megszoktam!

Meglepődtem, hogy látszik, h nem pasi ül a mocin.
Egy üzenet horváthonból:

"Itt 7 ágra süt a nap. Hajnal 1-kor indultam, 867 km lett a nap végére. Élménygazdag túra volt, de iszonyatosan Lfáradtunk! Képeket majd mutatok:) Szép estét."

Góliát kiruccant és ma jön haza. Nem semmi a csóka!
Kicsi a világ (ország)!
Ja, mi 3-an voltunk, bár eléggé szétszóródva. Azért is siettünk, mert a burgonyás haver elhúzott, alig győztük utolérni, akkor lehet, hogy mi mentünk gyorsan, nem te lassan. Na meg pont akkor keveredett oda egy endurós is, de az nem velünk volt.
Tényleg szar az a rész, meg ismét eszembe jutott szegény ivecoslaca.
Szép jó reggelt!

esSO: spré lebizniszelve. Persze muffinmentesen dukál 2000 pengőjé!

tangerine: Igen, én voltam az. De nem igazán mentem lassan, szép kényelmes olt a tempó 100-120. Aztán megpróbáltam felvenni a tempótokat (több mocis is megelőzött), de 140-et mutatott az óra, amikor "feladtam". Nekem nem élmény azon az úton olyan sebességgel menni. szar is nagyon, meg bmikor elém fordulhat kamion, autó. Szóval szép ellötyögtem...
izzó készlet, eü csomag KÖTELEZŐ tartozék.......
Most a yard sok helyen erre vadászik.......

Ami ajánaltos?
- szerszámkészlet (ez ugye benne van a mociba)
- deffi javitó készlet vagy spray
- tartalék gyertya

Sárga mellény? Nekem specc nincs, hisz nem állni megyek.....ellenben sötétben ajánlott
A szerszámkészlet is maradhat . Sárga mellény ugye csak autopályán kell vagy mindenhol?
Látod ez a barátnő sisakostul a legjobb ötlet ami eszedbe juthatott!
Benzin szerintem egy gumijavitó jól jöhet,ki tudja hol van a legközelebbi gumis és nyitva van-e.
Okés! Köszönöm a hozzászólásokat! Plexi várhat, sárvédő marad az eredetiben Ebből a pénzből akkor veszek a barátnőmnek egy sityakot....vhol... Remélem jövő héten levizsgáztatják a picikét és én is a GS500 klub jogos tagja lehetek Amúgy a motorban Ti mit szoktatok tartani? Izzókészlet,elsősegély csomag,sárga mellény.... ezenkívűl kell valami ami mindig nálam legyen? (persze a jogsit és a forgalmit kivéve )
pontosan, hiszen a leeresztő csavar a tengely fölött van belül.....tehát ki kell venni az első kereket - bár ez nem nagy mutatvány
Nem hisz minek.....
1500 is jó lett volna hisz ezt megbeszéltük telón..... 600ért meg egyenesen INGYÉ volt:-) szóval kösz....
Teca partyn rendezük sorainkat:-)
esSO!

Szerintem nem tudod belepróbálni, hacsak ki nem szeded az első kereket.
Blue !
Nem válaszoltál az SMS -emre, de a lényeg az, hogy sikerült megvennem neked az imbusztos készletet
haccázé!
Ja, a lényeg lemaradt. A plexi 5 ezertől 15-ig van - ugyan az -, csak nem mindegy, hol veszed meg!
A mi Teddy barátunkkal vedd fel a kapcsolatot, neki van talán a legolcsóbb forrása!
Ez 100%-ig, tökéletesen igaz!
A plexi egy nagykalap fin..t sem ér, viszont a sárvédő így is összedobja a hátad. Hát még, ha kurtítod.
Én a BBT túrára egy gumival meghosszabbítottam ideiglenesen. Nem volt szép, de marha csúnya! Viszont hasznos.
Blue!

Már szereztem is imbusztot! A szomszédnak van, csak jobb, ha belepróbálom, azé kérdeztem. A VW-ek első féknyergében van ilyen csavar állítólag.
A többit meg megdumázzuk Kucsiéknál.
Nem kell ezeket elkapkodni!
Az a plexi csak optikai tuning, van hová leraknod a kesztyüt , mert szélvédelemre ne számits. Ahhoz nagyobb kéne, de nyilván nem véletlen vettél naked bike-ot.
A rendszámtartó nyilván nem gari kérdése, arra is vannak profi dolgok a Louisnál is. Bár lehet hogy nem baj ha nem lesz sáros a hátad közepe
Szia! Köszi! Ez tényleg tetszik ami a Tieden van! Ahogy néztem hozzám legközelebb Pécsen lesz "louis"! Ha elhozhatom a moccot boglárról rögtön arra felé veszem az irányt. Ha a rendszámtartó műanyagot átszabom akkor rögtön ugrik a két éves garim?
Lassan? Elég gyorsan ideért... Amúgy létezik, mert én is találkoztam vele, és még az időpont is stimmel

No én eltoltam a "bringát" horvát-honba, remélem nem fog rendetlenkedni az út alatt a kicsike. Mindenkinek jó moccozást...
2 napra megyek, remélem bírni fogom azt az 1300 km-t...
Létezik, hogy Nyuszikuszt láttam/előztem Szigethalom és Kiskunlacháza között az 51-esen kb. este fél 8 körül? Déli irányba ment egy csaj elég lassan, sárga GS-en. Mintha 01 vagy talán 901 lett volna rendszám vége.
(Ismét megállapítottam, hogy az 51-es északi szakasza egy horror. Egyre sz@r@bb. )
A plexi sokat segít? Érdemes rátenni a motorra?
Ok magamat javitottam már nagyon vigyázok mióta összetévesztettem a Cseheket a Szlovákokkal
Oké, én is szarul írtam!