)
De nagyon élvezi, írja, hogy döglik a parton, ésnemvankedvehazajönni!
Mi azért várjuk!
Még néztem is, hogy miért jössz mögöttem egy darabig.
Egyébként Lacházán beértelek titeket, csak nem volt értelme előzgetni az autókat, h közvetlen mögétek érjek, mert nekem addig tartott az utam!
Meg 120 fölött már kicsit cibálja a buksim a szél, amióta kicsit megnyúlt a bélése a bukómnak. És az már nem olyan komfortos, mint amit megszoktam!
Na meg pont akkor keveredett oda egy endurós is, de az nem velünk volt.
De nem igazán mentem lassan, szép kényelmes olt a tempó 100-120. Aztán megpróbáltam felvenni a tempótokat (több mocis is megelőzött), de 140-et mutatott az óra, amikor "feladtam". Nekem nem élmény azon az úton olyan sebességgel menni. szar is nagyon, meg bmikor elém fordulhat kamion, autó. Szóval szép ellötyögtem...
. Sárga mellény ugye csak autopályán kell
vagy mindenhol?
szerintem egy gumijavitó jól jöhet,ki tudja hol van a legközelebbi gumis és nyitva van-e.
Plexi várhat, sárvédő marad az eredetiben
Ebből a pénzből akkor veszek a barátnőmnek egy sityakot....vhol...
Remélem jövő héten levizsgáztatják a picikét és én is a GS500 klub jogos tagja lehetek
Amúgy a motorban Ti mit szoktatok tartani? Izzókészlet,elsősegély csomag,sárga mellény.... ezenkívűl kell valami ami mindig nálam legyen? (persze a jogsit és a forgalmit kivéve
)
Viszont hasznos.
A szomszédnak van, csak jobb, ha belepróbálom, azé kérdeztem. A VW-ek első féknyergében van ilyen csavar állítólag.
Mindenkinek jó moccozást...
)
Akkor OK, nem veszek máshol. Hadd keress rajtam is egy kis pízt!
De mi az, h nyuffinmentes ár?
Más.
Szerinted miből látszik , h nő a mocis? Hát abból, h folyamatosan a tükörbe néz! De nem hátra, hanem magát nézi, h elég jól mutat-e a mocin, és a sminkje rendben van-e! Ezért!