Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak árulod, aztán hátha elviszik, vagy neked is muszáj?
Szia,
bár az enyém F-es, de eladó az is
Hahun amúgy.
Közel hozzád ,ha minden igaz. Gödöllőn.
Szia!
Köszönöm a választ!
Hol árulod a motorodat?
Szia Atissk!

A belinkelt gépek nem ismertek erre, szerintem! Az öszegel nem lesz bajod, én is hasonló árban árulom. Csak az 33 Kw-os. A GS-nek nincs tipikus hibája, átlagos karban tartást igényel.
Sziasztók!

Mizujs erre? Úgy látom Zoli boltja nem véletlenül van ott ahol, szomszédja az óvi!
Legutóbb többen hoztak gyereket is, most a 10 éves lányomat mi is visszük mert nem lesz hova tenni, így eszik velünk. ...én ahogy végzek úgy értem jönnek a lányok és megyünk, előre láthatóan 7. óra körül érünk oda mi is. Mivel 9 után nem sokkal zár a hely így jó ha 10-ig maradunk. A pizza jó, a fagyi is meg a sütik is.
Üdv Mindenkinek!
Motor szeretnénk venni a fiamnak!
A fiam (18) jövőre megy megszerezni az A2-es jogsit!
A terv az, hogy februárban kresz elmélet, júniusban forgalmi vizsga - közben érettségi vizsgát is kellene tennie...
Na már most mi egy Suzuki GS500 E-t néztünk ki, amiről véleményt szeretnék kérni! Eddig ez a kettő tetszik a legjobban:
1
2
Ez a max ár (3-450000) amit rászántunk és még az is lehet, hogy idén megvesszük!
Esetleg valaki ismeri ezeket a motorokat?
Illetve egy-két jó tanács vásárlás előtt?
Köszönöm!
No, van rendszám és forgalmi is, meg netes biztosításkötés
Kemény 3.240 Ft + 972 Ft baleseti adó egy évre
részletekbe ...
beleveszel a rézsletekbe
a lényeg a cikkben !
" egy 3 éves Kecskeméten, a négysávoson MOTOROZOTT..."
(kiemelés tőlem)
A tárolt termék igen cseles szokott lenni.
Szóval körültekintően kell eljárni a megőrzéssel.
Én lelkiismeretesen lekötözöm.
Nemis biciklizett el még egy sem.
sírjak, vagy nevessek ? kemény lehet a kiscsávó! de happy end a vége. és pont ideillő téma: "motorozás" gyerekmegőrzés ...
http://hvg.hu/itthon/20131211_...
megérdemel egy" tiszteletbeli motoros" címet !
Ja és a lé mindíg kell.
A platón vagy futón csak úgy tarthatsz bármit hogy leesésmentesen van rögzítve.
Há nem vállalom én a rizikót hogy valski elé esi a rakomány és karambolozik miatta.
Akkor azért vállalnál gyerekmegőrzést, mert kéne a lé? Végül is, te csak sajátosan értelmezted a megbízást: "De hát nem azt kérték, hogy kössem le a gyereküket pár órára?!"
Bármikor van hívható ribi..................ha állod a cehhet.............most kicsit legatyásodtam.
Mire egyáltalán hozzád kerül a két csaj, már rég otthon leszek.
Angliába vagy hova?
Miért, 200km-ről hoznád őket?

Minden téma előbb-utóbb ide lukad ki a pasiknál.
Sokba lenne az.
Nem baj, szállíthatja őket hozzám. Kifizetem az üzemanyagot!