Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na itt látszik a két stílus közt a gigászi különbség!
Ott voltam, de Fisit nem láttam...
Nyahh!
Kezdjük azzal ,hogy ha majd igazi tétje lesz akkor kell valamit komolyan venni.
A főbb márkák mind gyártanak olyan motort amit boldogan birtokolnék.
Sutyuki a nagy szarom. Yamaha a kis szarom....ha tetszik valami akkor a nevét pont leszarom.
Suzukival ami nem is choppercruiser a magyar Drag Star klub alapító tagjai között tudhatom magam...mi több az alapítók között nem vagyok egyedüli kakukktojás.
Hogy értsd jobban mi az ami számít akkor fűszer gyanánt még azt is leírom ,hogy a Shadowners (Honda) immáron 3. éve meghív minket az évadnyitójára....ahol mások is képviseltetik magukat.
Nem a márka számít!
Csipkelődés mindenhol van...de felnőtt emberként ezt mindenki tudja kezelni...mi több kell az ilyen mert unalmas egy márka totemoszlopának a farkát (típusát) fényesre nyalni.
Nem egy-két emberről beszélünk...ne gittegylet mennyiségre gondolj!
Mindenkire nyitottak vagyunk,de elég hamar kiderül ,hogy kik a kompatibilitást nélkülöző arcok. A legfinomabb kajának is elég egy csepp nem odavaló íz ,hogy szarrá váljon.
Becsülöm benned ,hogy vérre menően harcolsz a vélt vagy valós igazadért....de lássuk be ,hogy lassan ez már a szánalmas kategória határát súrolja.
Ha meggyőzöl azzal ,hogy van valós tétje,értelme a harcodnak...hát én esküszöm ..bármekkora vadbarom vagy...én melléd állok.
Jelzem ,hogy esélyed erre annyi mint a párhuzamosok koccolásának a végtelenben.
jájj ! félelmetesen pontosan műkszi ...
a frakkot visszavittem a kölcsönzőbe, a csokornyakkendőt meg nem találtam, de megcsináltuk !
mitt'om én melyik hsz.-hoz reagálva: "segíts magadon és Tby is megsegít ! Meg X, meg Y, és Z is !
(amúgy jó kis kabaré volt így hajnalban visszaolvasni az örökZÖLDET ! )
Lelki probléma!? Gs 500 fórumtól!? Ugyan, ne nevettess!
1-2 ember belemászott a pici lelkedbe ie. és ezért a nagy hercehurca?! Pszichiáterhez járj, ne a GS fórumra, mert konkrétan itt Te vagy az a bizonyos egysejtű..
Akivel bajod van, nyugodtan írj Neki e-mailt, de a lelki problémáid publikálását abbahagyhatnád már, nagyon nem erre van a fórum kitalálva...
Nyiss egyet "Fini traumatológia" címmel, ott több hasonló érdeklődésűvel találkozhatnál.
Nekem is tetszik a Kawa, sőt agyaltam az 1l-es SX-én is, de amit Te művelsz az már image rombolás, hagyd abba pls
Természetesen engem is szórakoztat, aha nem így lenne hagynam a picsaba, hisz nincs is Er 5-om már... tudod...
Ganja!
Igen rég volt már túl Sutyuli, meg Szutyuki, anno ez nem tetszett, ha jól tudom Krissalnak, vagy, ő na hogy is hívták ezer éve nem járt erre, á megvan Xj 900-nak.
Ha jön valaki és felteszi az évszázadok kérdését milyen motort vegyen, inkább elküldöm a véleményem privibe. De már engedtessék meg, egy Er 5 fórumon ne mondhassam el a véleményem, mikor is ide át pillantva némely egysejtű meg osztja az észt!?
Utána elokerul, János - város - családi élet. Miután az ember kioszt egy két keresetlen szót, még ezek után azt kapja hogy ő a hülye...
Nem, ezt a békát nem hinném hogy le kellene nyelni.
Ezek után ha valaki megint felteszi túl a kérdést, melyiket, no akkor majd fikázni fogom a Gs -t, és akkor ti leírjátok, miért ne Er 5-ot, mi meg amott miért ne Gs-t.
Így jó lesz!?
És utána elokerulnek mondvacsinált kronikasok, még a végén belém beszélve, hogy, az Er 5-ot bár én tudom mikor vettem, de csak 5 évvel később írtam először ide. Ja, hogy szutyuki, meg csirkeszarny meg zongora, meg kawaratyi !? Egyem a szűzies lelkét szegénynek ...
engem nem idegesít...szórakoztat....előkerültél?
..ja pont te vagy az aki mindennap a mi szarunkban kotorászol.
Véresen komolyan veszed azt amin mi csak jót nevetünk....és nekem is volt gpz500-am ....igaz csak csak rövid ideig, de jó motor volt....és 25éve volt
Jó jó..a takony világosabb zöld...ezen nem kellene már veszekedni..
..de ez tényleg olyan fájó,hogy már 3 éve fikázod..ööö...fisized a gs-t.
.
Tby, nehogy má beszállj te is.
"-Kawa az meg zöld, mint a takony! "
Ezek- és hasonlók után, ugye nem a Szutyukin sírsz fel barátom?
Bakker, visszaolvastam 4 napot, annak a 2/3-a cerkaméregetés, mint az oviban.

Aztán Isti homeless cuccban motort szerel, na ezen beszartam.
Igen- biztos- főleg, amilyen szépen megalapoztátok azt a közös gurulást- még anno. Ja hogy ha én maradtam volna? És ugyan Tby- csacsogd már el hogy pl, ma is ki- hol volt?
..nem a karbi a lényeg hanem az idézet utolsó része.
Ejnye...te már 2010-ben fikáztad a szarunkat?
..a feszültség forrása te vagy....ha maradtál volna a saját oldaladon akkor lehet közösen motoroznánk az erötösökkel.
És tényleg a karbikkal variáltak na és?
Esetleg azt is meg akarod nézni amit nemrég a wc csészébe pottyantottam?
ez a fisi nick megjelenése után nem sokkal írta valaki:

fisi[1464] 2010. január 28. 18:00
Kölsőleg tuti nem fogod megállapítani- inkább a forgalmiból:) Max motorkód- de szerintem az sem. Lehet itt is a karbikkal variáltak, mint a Szutyuki GS 500-nál...
A csákó csak a hülye beszólogatásokra ugrik.
Fisinek akkor már megvolt egy éve a motorja...
Itt még Blue optimista volt....de aztán vett egy er-t fisi.
http://www.sportmotor.hu/motor...