És nem mindegy hogy 20 évesen 1 szál magam megyek ki.
Vagy 40-50 évesen egy egész addigi élet felégetése árán 2-3 gyerekkel-anyuval mamával kezdem nulláról.
És akkor jön a nagy dilemma.
Mint unokahugom.5 év több kinti munka után kiutálta egy thai főnökasszony.
2 hónap munkakeresés után 3 óra utazás árán talált szerelőszalag melletti melósoknak szedvicskészítést.
Nem jó de lenyelte mert "nagy kereset".
Mindezekután fél év melóval kirúgták mert kellett a helye a mongol művezető ismerősének.
Pont mint itthon csak itthon ingyen lakhat a szülői házban.
értem én, hogy tél, meg (számomra) álommotorok faszom-baszom műszaki paramétereit kell fájó szívvel olvasnom, és magunkra szabadított fanokat kell továbblapozni, meg mindenki azt ír amit akar de személy szerint q..ra idegesít a parttalan politikai színezetű "elmélkedés"-ek itt. kiművelt elmék vérbe mártott tollal szeretettel várnak világmegváltásra . erre találták ki:
http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=forum&session_id=5Fkc69ijR
Q.18661&topic_id=792&limit=50
Alapvetően megszoktam a gyors döntéseket.
Sajnos nálam van olyan hogy a delikvens 2 órát vacillál egy kanapé színen.
Már a végén tudom a teljes lakásbelső elrendezését.Bekötött szemmel eltájékozódok a szobákban.
És buta vigyorral bólogatok közben.
Nem az a baj, hogy bezárják a munkaerőpiacot. Az a baj, hogy már rég ott vannak mások, akik ugyanarra a munkára mentek, mint amire te mentél. És mindig van olyan, aki alád ígér és elvállalja olcsóbban.
Na akkor térjünk vissza a nyümnyörgésre mikor esedékes.
Addig felesleges a gittrágás mert van olyan ok ami miatt átbillen az itthonra.
Csinálunk egy mítinget a Gastlandban.
Válasz, bántás nélkül ez nem tartozik rád
Egyébként én sem elsőre azt mondtam az érintetteknek, hogy menjenek ki, hanem kerestük az itthoni megoldást, néha sikerült és van, hogy menni kellett. Nekem még nem. Még.
Aztán h megjöttek a cuccok, akkor rendezhetünk egy össznépi beszerelős bulit, így Móninak se kell a Gatlandba szervezni a talcsit.
Majd este osszegzem.
Bele fogok zavarodni.
Vagy 40-50 évesen egy egész addigi élet felégetése árán 2-3 gyerekkel-anyuval mamával kezdem nulláról.
És akkor jön a nagy dilemma.
Mint unokahugom.5 év több kinti munka után kiutálta egy thai főnökasszony.
2 hónap munkakeresés után 3 óra utazás árán talált szerelőszalag melletti melósoknak szedvicskészítést.
Nem jó de lenyelte mert "nagy kereset".
Mindezekután fél év melóval kirúgták mert kellett a helye a mongol művezető ismerősének.
Pont mint itthon csak itthon ingyen lakhat a szülői házban.
És má megint kezdem.
http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=forum&session_id=5Fkc69ijR
Q.18661&topic_id=792&limit=50
Sajnos nálam van olyan hogy a delikvens 2 órát vacillál egy kanapé színen.
Már a végén tudom a teljes lakásbelső elrendezését.Bekötött szemmel eltájékozódok a szobákban.
És buta vigyorral bólogatok közben.
Úgyhogy gyors döntés és vagy léc vagy nem.
Oszt nem fáj nekem sem a lamentálás.
Majd vizsgaidőszak után.
Addig felesleges a gittrágás mert van olyan ok ami miatt átbillen az itthonra.
Csinálunk egy mítinget a Gastlandban.
Egyébként én sem elsőre azt mondtam az érintetteknek, hogy menjenek ki, hanem kerestük az itthoni megoldást, néha sikerült és van, hogy menni kellett. Nekem még nem. Még.