...tényleg, mi lenne ha Te is alkalmaznál olyan reklámot mint némely multi nevezetesen, hogy ki írod a cuccaid mellé, hogy az melyik konkurrensnél mennyibe kerül?
Nem a motort, hanem Őket jellemzi, hogy pl. "kemény"
3000km-es teszten (ez a kategória talán egy 2. gyári szervízt elbírt volna) sem képesek megszokni, mert tényleg csak megszokás kérdése... Ha pl. egy Hornethez hasonlítjuk szigorúan csak ezt a kütyüt, azt pl. már láttam tolni kifogyott nafta miatt, ilyet nem valószínű, hogy fogok látni....
Kipróbáltam, így lett az 1250-ből 650...
Ma sem döntenék másképp, viszont az a kérdés még nyitva maradt, hogy lecserélem-e majd, de az biztos, hogy egyelőre nem látok a piacon alternatívát, hogy eldöntsem. Úgy lesz ez, mint ahogy annó beleszerettem a GS500-ba. Lehet naked-ben már van olyan gép, de a tényleges változat amit vennék, még max csak tervező asztalon van (pl egy szépen felöltöztetett és felszereltségben korszerűsített GSX1400 személyében
)
Na Ő és a nagybandit között tényleg fennáll a "próbáld ki mindenképp" elv, mert számadatok alapján akár szinte egyformának is mondanánk, pedig nem....
. Nagyon dicséri a cikk és ez is azt támasztja alá, hogy minden motort ki kell próbálni...ugyanis nekem nem jött be. Most már inkább azt mondom, nem az én kategóriám, és ne akarjam, hogy úgy viselkedjen mint mondjuk egy Speed Triple, mert az megint más kategória.
Erdélybe készül valaki az idén?