Nekem is megvolt a 300km megállás nélkül, ráadásul én direkt lassan szoktam menni. Tény, hogy tornásztatni kellett a lábamat meg a jobb csuklómat, ezek szeretnek legjobban elgémberedni (176 cm vs BMW F650CS).
De általában ennél gyakrabban szünetelek, 50-60-as átlagsebességgel (80-90-es utazó lakott területekkel tűzdelve gyakran ezt adja) ez jelentős időmennyiség.
A XXII-ik kerületben van ez a légszűrő. Megoldható lenne hogy átvedd? A pénzt átutalnám, aztán ha ütközünk majd személyesen átvenném tőled.
Persze ha én leszek a vevő...
35-kwoshoz való, tehát 48 lóerőshöz, nem a fojtott verzióhoz, bár nem tudom, h van-e különbség a légszűrőkben.
Tel.: 70-283-25-08 Ezen el lehet érni, ha kellene
Mitől lenne városi legenda szaga? Nekem pl ha nem a lakhely körül kell szaladgálnom, az az esetek döntő többségében 250-300 kilométeres leküzdendő távot jelent. Ez simán megy egy seggel.. minek is álljak meg ha csak közlekedek. De ha csak a két lakhelyem között ingázok, az is 200 kilométer..
No meg nem árt tisztázni mi a megállás definíciója.. mert nem biztos hogy mindenki ugyanazt érti megállás címszó alatt.
Egyébként ha se nem éhes az ember, se nincs olyan látnivaló amiért le kéne szállni a motorról akkor miért is kéne leszállni? Hol máshol lehet olyan kényelmesen elleni mint egy nagy túramotoron Én már csak akkor csücsülhetnék lényegesen nagyobb kényelemben ha beszereznék egy RT-t.. de ez is bőven megfelel a célra
ha az utasülésemre pakk került , kénytelen voltam a lábtartót használni. aztán meg rászoktam. (törp osztályú biker vagyok )
a Gs előtt egy 125-ös "endúrót" vettem visszaszokni motorozni. felszálás még ment valahogy, de a megállás, leszálás... ! állandóan balra kiülve motorotztam. az oktatóm frászt kapott. azóta is ámulok a kisnövésű endúrósokon.
kollégák mondták akkoriban: "Ha rövid a lábad, tanulj meg motorozni !
oldaltámaszon rá kell lépni a lábtartóra és mint ha lóra pattannál kecsesen (egy fél csáknorrisz körbeforgó rúgással) átíveled a lábad
a "kicsi" endúrósok is ezt a technikát alkalmazzák
Lehetőleg annyit szeretek menni, amennyi jól esik. 500-600 km-nél több már nem szokott jól esni. A napi csúcsom kb. 900 km volt, durván fele út szakadó esőben. Na az nagyon kívül volt a komfortzónán, többet nem is csinálok ilyet...
van egy ilyen tankom
felpókozod hátra aztán megnő a hatótáv(23 literes)
nekem a csúcs 1 napra 750km volt reggel 5-től kb éjfélig
max 3 órát nem voltam ebből motoron
nagyon lelkes voltam, mert 748km mutatott az óra és mentem itthon egy kört hogy meglegyen a 750
De általában ennél gyakrabban szünetelek, 50-60-as átlagsebességgel (80-90-es utazó lakott területekkel tűzdelve gyakran ezt adja) ez jelentős időmennyiség.
A Hiflo-tól orrhangú szegénykém.
Már elkelt a légszűrő apa10-nek, ha bármim lenne majd írok
A XXII-ik kerületben van ez a légszűrő. Megoldható lenne hogy átvedd? A pénzt átutalnám, aztán ha ütközünk majd személyesen átvenném tőled.
Persze ha én leszek a vevő...
Szóval vadi új?
Ha az előttem szólónak mégsem jó és új, akkor nekem jöhet.
Tel.: 70-283-25-08 Ezen el lehet érni, ha kellene
No meg nem árt tisztázni mi a megállás definíciója.. mert nem biztos hogy mindenki ugyanazt érti megállás címszó alatt.
Egyébként ha se nem éhes az ember, se nincs olyan látnivaló amiért le kéne szállni a motorról akkor miért is kéne leszállni? Hol máshol lehet olyan kényelmesen elleni mint egy nagy túramotoron
Eladó eredeti gs500 légszűrő, 2000 forintért, ha valakit érdekelne akkor írjon!
bocs !mielőtt bárki törné a hegesztést, inkább a középállványon...
a Gs előtt egy 125-ös "endúrót" vettem visszaszokni motorozni. felszálás még ment valahogy, de a megállás, leszálás... !
kollégák mondták akkoriban: "Ha rövid a lábad, tanulj meg motorozni !
Én nem álldigálnék rajta 110 kilóval.
a "kicsi" endúrósok is ezt a technikát alkalmazzák
felpókozod hátra aztán megnő a hatótáv(23 literes)
nekem a csúcs 1 napra 750km volt reggel 5-től kb éjfélig
max 3 órát nem voltam ebből motoron
nagyon lelkes voltam, mert 748km mutatott az óra és mentem itthon egy kört hogy meglegyen a 750