gurultam ma egy nyugis 50-est a naggyal.....vigyorogtam mint a tejbetök...a gurulás örömétől még "kicsi én" is megmerevedett.
szóval ez a nap már szar nem lehet
A csavaros bilincsekkel van csak gond, a gyári rugós simán elfér.
Annyi, hogy a gyári cső egyik fele 8, a másik 10 mm.
Szilikonból 8-ast kell venné, és simán fel lehet cuppantani a tízes csonkra is.
Nekem idén lesz 2 éve hogy szilikoncső van fent. Besárgul, kicsit megkeményedik, és ennyi. Úgyis rajta van az a fekete fémháló, így nem is látszik.
Pár száz Ft-os tétel, a gyári meg valahol 5-10 ezer között van ha jól tudom. Aztán ha bontani kell valamit arrafelé, akkor simán levágom, és rakok oda újat...
De...............de olyan olcsó hogy 4-5x megveheted.
Ataa-nak szerintem tavaly óta az van benne.
A sima univerzálissal az a gond hogy annyira vastag hogy nem megy fel a bilincs mellé.Mivel 2 csati van közel egymáshoz.
A gyári meg úgy van kialakítva hogy felmegy és elfér.
A szilikon meg vékony.
A szilikon vagy bipolán nem keményedik ki nagyon? Komolyabb benzincső ami a szilikonhoz hasonlít és elvileg nem keményedik ki kb. 2500,-/m-nél kezdődik. Szerintem gyárit veszek.
Sziasztok! Ma akartam venni benzincsövet. Az utolsó helyen ami egy szerviz volt azt mondta a szerelő, hogy ne vegyek rá csak gyárit, mert annyira meg van hajtva, hogy a sima vágott benzincső megtörik és elzár. Nem akart eladni nekem gyárit csak mondott néhány helyet ahonnan tudok rendelni. Átlag 4500,- körül van egy gyári cső. Pár nap alatt szállítják. Most csak azt cserélném ami nagyon szita, a többi még jónak tűnik. Mi a véleményetek?
3 év után is jobb volt, mint új korában (én mondjuk megerősíttettem), de azért azt tudni kell, hogy gyárilag ezeket 60kg-s japókra tervezték, utassal még mindig kevés volt az én majd 120kg-m mellett...
Ha magas vagy és nehéz, sajnos végleges megoldást csak a nagyobb motor jelent majd...
Hali
Kutyacsont ügyben lehet tudok segíteni, van egy ismerősöm, akinek magas a gs és gyári csont van benne, ha gondolod megkérdezem van-e kedve cserélni!
Üdv!
Köszi mindenkinek az üdvözlést. Megnéztem ma reggel és valóban 19 cm-es a kutyacsontom, azaz ültetve van a vas. Nekem csak kutyacsont kellene gyári 18 centis vagy esetleg rövidebb. Eladót tud valaki?
Teleszkópot szerintem még később javítok. Először legyen meg a megfelelő magasság aztán jöhet a teló felújítás.
Meg tudjátok mondani, hogy benzincsőre mi a megfelelő méret a GS500-hoz? Cserélnem kell.
Amúgy ma vettem 2 db Pirelli Sport Demon-t rá, szerintem jó áron. (9000/db). 1000km-t futott. Jól néznek ki. :)
nekem az xt-be kellene másik rugó+ egy felújítás
most a rugó ki van támasztva egy műanyag karikával így kb jó az erőssége csak mivel 2 centivel kisebb lett a rugóút összekoppan
így keményebb terepen használhatatlan
azért kellene így bemérni és gyártani eredeti hosszban ilyen keménységűt
Az enyémet annó felújíttattam én is, mert a majd 120kg-m alatt nekem is eléggé megült, 2 személyről nem is beszélve. Tetethetsz erősebb rugót, jobb olajat és máris kész. Nagyon frankón megcsinálták.
Ha gondolod, még tartalék rugóstagom is van itthon, elboltoljuk és elég 1x szerelned, ha már kész a felújítás, csak cseréled és go...
Remélem nincs gond a gumikkal, de majd kiderül ha felteszem és gurulok vele egyet.