... a szülők lecsaptak a másikra. Újra mennek ki egy hétre a Dunára sátorozni... a Medvének, meg szükséglakás kell. Besz..tam!
És Paks sincs olyan messze!
No, nem ötletelk tovább, mert titkosszolgálati eszközökkel meg leszek szűntetve, mint nemzetbiztonságilag kockázatos elem.
A fiamnak kéne, kreszből tegnap tett sikeres vizsgát (korlátlan "A") ,igaz biatorbágyon jelentkezett tanfolyamra a Tarzicius-nál de a többi állítólag Sz.Miklóson lesz ezért kéne .
Köszi előre is !
Csak egy megjegyzés a tanfolyamhoz:A mult héten jelentkezett a gyerek adtak neki egy oktató CD-t azt mondták neki készülj fel mert a jövő héten vizsga .Erről csak annyit,hogy ezért (is) van annyi baleset mert így tanulják a Kreszt semmi elmélet ,hogy mi az út vagy a gjmű fogalma semmi csak magolj és vizsgázz,hogy minél több lovét be tudjanak nyelni.Régen azért adtak erre.Azért szerncse,hogy a "B" kat. meg van neki így könnyebb volt.
Azért ez nem semmi .Anno amikor én vizsgáztam 1 hónap volt az elmélet itt aztán ki lett vesézve minden kresz műszaki meg minden , de most ha lerobban az uton azt sem tudja sok ember hol kell kinyitni a motorháztetőt vagy gyertyát cserélni a motorba .Teljesen ki vagyok bukva erre.
Sajnos ezért van az a sok barom,hogy megvárja míg jó közel ér a motoros és akkor megy ki elé, halvány lila fingja sincs,hogy mit jelent a "STOP" tábla.De nem idegesítem rajta magam tovább mert nem érdemes.
Ui:Vigyázzon mindenki magára mert sajnos sok a "tanult" ember az utakon !
Bocs de ezt kellett