Kikellett volna próbálnom a max.-ot, de most már mindegy.
De attól még igaz, hogy homokba dugom a fejem. Egy hajszál pontos leírása annak, hogy mit csinálsz adott pillanatban a motorral és annak hogy milyen következményei lesznek. És aztán a benzinkútnál azt is megtudod, hogy átlagosan mit csináltál vele: pl. azt, hogy akinek alacsony a fogyasztása, az alig gyorsít és kevésbé használja magas fordulaton, hatodikban leginkább. Szerintem nem rossz megismerni saját motorozási stílusunkat, mert a motoros hajlamos túldimenzionálni azt, mint egy hiú nő, aki megszédül egy bóktól.
Ebben nincs igazad. Olvass utána. Olyan pontos mint a halál. És a jelenség fizikai törvényszerűsége is bonyolult képletek tömkelegével metsző pontossággal leírható, bizonyítható. A műszaki egyetemen masszív tananyag.
Szóval egyre inkább meggyőződésem, hogy az olyan motor, amelyik fordulaton kezd csak élménnyé válni, nem jó opció. Ezért írom mostanában, hogy most már olyan gépet keresek, amelyek lassan nem forgatva is élvezetesek.
Majd viszek szerszámokat aztán minden nap húzok rajta picit.
Ár nem volt rajta, meg időm sem volt pofázni, így majd pénteken ha megyek vissza megérdeklődöm.
Ha felemeltem a plexit a vízpermettől és a reggeli hűvös levegőtől szétfagyott az arcom...nem egy élménymotorozás volt.
Eddig nem tűnt fel ez az egyenetlenség, ezért sem foglalkoztam vele, csak mindig utánahúztam kicsit.
DID520 VX2 arany 75 Le-ig. (volt ebből DX2 is? Úgy rémlik mintha én olyat vettem volna pár éve, most meg csak olyat találtam hogy VX2)