, de rendelni tudnak, béléshez meg csak így juthatok
Meddig tart a vásár? Mintha azt mondtátok volna, hogy ma is van?!
. Sokkal elegánsabb így köszönni, ráadásul ezt minden autós érti
De könyörgöm, addig miért nem vihettem el? Ráadásul utána mégsem a gixxert vitte, na akkor gurult a gyógyszerem
Megkaptam
Kérdeztem van-e 100ml-s láncspray (motul mintaboltban 2000Huf, gondoltam az jó lesz), nem volt, és nem is rendelnek, mert csak kartonban lehet
Ahányan voltunk, elfogyott volna, de sebaj. Gondoltam veszek valami pólót, mondom adjon már GSX-F-eset, vagy Busásat, vagy általános Suzukist, vagy valamit. Vagy méret nem volt, vagy fehér volt, vagy 11e volt
. Vettem egy combtáskát, csak hogy viszonozzam a sok kedvességet (amúgy benn hagytam volna a 2 rugót)
Az eredmény: letörött kuplungkar vég, görbült sebváltó, karcos tükör. Kértek tőle 10eFt-ot a karért
Ezt persze mondhattam volna pozitívumnak, de a szervezés szempontjából igazolta a kevés embert, több emberrel, felügyelettel nem igen lett volna ilyen. Fültanúja voltam, hogy nem sokkal ez után jött egy csóka, aki vitte volna, de ugye a törött karral nem tudta próbálni, igazából ez mérgelt fel
2-esben ugyan a hangja nem annyira jött be, és alul nem éreztem annyira nyomatékosnak az első két fokozatban, mint vártam, de kompenzálta a többi 4, viszont így sem jutott eszembe egyszer sem a gyengeségre még csak utaló szócska sem
Az elakadásjelző itt sem gombos, nekem nagyon rossz helyen volt, inkább a lábammal köszöntem ha elengedtek, tolókapcsolós ez is, ráadásul a motor hosszával párhuzamosan mozog
ugyanakkor kellően stabil nagyobb tempónál is. Mintha összenőtt volna az úttal, semmi csúszkálás, vagy szél általi dőlöngélés, pedig fújt rendesen.
Nekem bejött, bár igaz a mondás, hogy nem lehet vele lassan menni
Másképp tényleg elfárad hamar a kezed.
A fejem szinte túllógott a plexin, rövid volt és így kicsit kényelmetlen, 200 fölött pedig hátra kellett csúsznom, hogy legyen valami szélvédelmem, és még így fullra ráhasalva is gáz volt 240-nél, így a tiltást nem néztem meg
Másrészt puncimágnes, nem kérdés
Na jó, csak hogy kötekedjek, az elakadásjelző bal oldalra pakolása zavart, de biztosan szokható (ráadásul tolókapcsolós
, nem gombos). Ezt leszámítva minden nagyon jó. A kezelőszervek kényelmesen elérhetők, az órán mindent, de mindent látsz: külső levegő hőmérséklet, hűtőfolyadék hőmérséklet, seb.fokozat, és a többi szokásos. A mutató fehér festése első ránézésre gagyi műanyag hatást kelt, azt modjuk a motor külső színéhez igazítanám és máris tutter.
), ebből adódóan tök jól kezelhető. Patkára föl-le, kátyú, mart út, aknafedél, villamossín, körforgalom, földes járdasziget, autók közötti haladás, minden tuti
A sportosságot nem találtam benne, persze nem is erre van, de azért egy 1000-es mindenes géptől vártam volna kicsit ilyet is, legalább a nyomatékgörbén.
) a chopper helyett ezt a kategóriát választom. A 182cm-el csak pipiskedve ért le a lábam, egyértelműen ogre kategória, így ha összemegyek mégsem. A hátsó féket kellett még szokni, hogy rendesen fogjon, elég határozottan bele kellett állni, de gondolom ez is szokható
Az enyém ugyanennyi idősen 32ekm-el ment el, és tényleg nem használtam sokat hobbimotor lévén. Ez meg 1000-rel?
Ennyiért tuti nem kapsz ennyi mindent...
30 pénzért elviheted az egy alkalommal használt Givi HPSX01 bukómat. Xs méret ezüst...és grátisz kapod a shoxban vett bogárhálót.
Beépített napszem...leszedhető állrész...ezüst. Dobozban...minden vackával együtt.. Februárban vettem.
Bagóért van!