Én sem azt mondom, hogy azt mondod, hogy nem faja!
Azt mondom, hogy azért linkeltem, hogy nem biztos, hogy a 750-es annyival másabb, mint az új 600-as (természetesen "csak" ár/érték arányt nézve). A legutolsó ezzel kapcsolatos szóváltásban ataaa nagyon Istenítette a 750-est, de a cikk alapján (már ha eléggé reális) érdemes testközelből is, akár tesztelve megvizsgálni a kérdést. Főleg a mostani Suzuki hitelakió miatt (ill. mert 1 guriga a kettő közötti különbség árban)! Csesszék meg, hogy 1 évvel korábban (mikor az enyémet vettem) nem jutott eszükbe a 2,5% THM!
Namost a véleményem hogy Ataaa sem tudja egészen pontosan milyen gép is kéne neki.
Ha megy messzire bandit,gsxf vonalon gondolkozik költségek szempontjából pláne,ha 500-as hegyi csapatás van törpöl egy GSXR-en..............ha meg csak úgy elvan akkor jó a GS is.............gyanítom ez egy ok hogy még nem mozdult.
Pontosan értem a lényeget Maestro, csak tettem hozzá egy megjegyzést. Nem azt írtam, h nem faja gép, sőt kellene is. Szóval te nem értetted a lényeget, amit írtam.
pedig sokan annak tekintik......
sok hirdetésben olvastam már hogy: ilyen tuti nem jön veled szembe az utcán
nem mintha ez engem zavarna....még a simsonos korszakból 5 motorból 4 az jött szembe
Erik B+ a lényeglátás nem igazán erősséged!
Az apropó itt az ár és a 750-eshez jobban igazított plusz craft! A lámpa külleme erősen szubjektív, a sznobhatás meg nem hinném, hogy ataaa-nál dominálna, nyilván nem emiatt linkeltem!
De legalább a végét elolvastad, ez becsülendő!
Nem driftelek vele...az olyan snassz...mint az első keréken való megállás...:)
Melóügyben megyek tanfolyásra...és hát nagyon össze kell szednem magam...mert tetszik a feladat...de gatya nagyon felkötve jó csak
Jó az, csak hülyeségeket ír. Szerintem nem volt GS-hez szerencséje, max ment vele párszor...vagy a jogsit csinálta egy romhalmaz GS-el.
A korrúzió védelme valószínűleg jobb a CB-nek, a futóműve biztos, de hogy a léghűtést meg a két szelepet egy olcsó kezdőmotornál hátrányként írja...
Ráadásul én a GS-t elforgatva sokkal fürgébbnek éreztem mint a CB-t.
Én direkt GS-t vettem, pedig mindhárom 500-as a látóteremben volt.
Mondjuk akkor nem is volt a CBF-nek burkolt változata.
Ha a sok smile jobb sarkan levo link feliratu gombra kattintva megjeleno ablakba masolod a cikk ulr jet majd tovabb es beirod a cimet ezotan leokezva siman jo lesz a linkeles.
Hivatkozásként szerettem volna, de buta voltam hozzá, elnézést. Elég sarkos vélemény, még ha van is igazság benne. Ennek ellenére szakmaiatlan tanácsnak érzem.
Sziasztok ! Az lenne a kérdésem hogy éppen levegőszűrőt cserélek a GS-emben (96-os) és az volna a kérdésem hogy jelenleg 01D5 van benne de én csak 01D00-t kaptam... és hogy miben különbözik ? Valami baja ettől lehet-e ? Néztem a motron a levegőszűrőnél felvan írva a műanyagra több fajta kezdve a 01D00-tól el a 01D5-ig emiatt gondoltam is hogy ha már rajta van akkor kéne találjon :) sok helyen mondták alapból vegyem a 01D00-t Előre is köszönöm a válaszokat!
Bár még így is k.drága nekem.
Azt mondom, hogy azért linkeltem, hogy nem biztos, hogy a 750-es annyival másabb, mint az új 600-as (természetesen "csak" ár/érték arányt nézve). A legutolsó ezzel kapcsolatos szóváltásban ataaa nagyon Istenítette a 750-est, de a cikk alapján (már ha eléggé reális) érdemes testközelből is, akár tesztelve megvizsgálni a kérdést. Főleg a mostani Suzuki hitelakió miatt (ill. mert 1 guriga a kettő közötti különbség árban)! Csesszék meg, hogy 1 évvel korábban (mikor az enyémet vettem) nem jutott eszükbe a 2,5% THM!
Ha megy messzire bandit,gsxf vonalon gondolkozik költségek szempontjából pláne,ha 500-as hegyi csapatás van törpöl egy GSXR-en..............ha meg csak úgy elvan akkor jó a GS is.............gyanítom ez egy ok hogy még nem mozdult.
sok hirdetésben olvastam már hogy: ilyen tuti nem jön veled szembe az utcán
nem mintha ez engem zavarna....még a simsonos korszakból 5 motorból 4 az jött szembe
Az apropó itt az ár és a 750-eshez jobban igazított plusz craft! A lámpa külleme erősen szubjektív, a sznobhatás meg nem hinném, hogy ataaa-nál dominálna, nyilván nem emiatt linkeltem!
De legalább a végét elolvastad, ez becsülendő!
Azért persze biztos fasza gép.
Melóügyben megyek tanfolyásra...és hát nagyon össze kell szednem magam...mert tetszik a feladat...de gatya nagyon felkötve jó csak
Amugy alapvetoen ugy tunik nekem az utobbi idok megfigyelelesi alapjan hogy meg egy turmixgep kivalasztasa is szubuektiv.
Egy motor foleg.
Meg az is homlokegyenest mas ket ember kozt hogy mit nevez gyorsnak.
Nincs egy objektiv igazodasi pont sem.
Szal semmi se szar vagy hudeallat.
A korrúzió védelme valószínűleg jobb a CB-nek, a futóműve biztos, de hogy a léghűtést meg a két szelepet egy olcsó kezdőmotornál hátrányként írja...
Ráadásul én a GS-t elforgatva sokkal fürgébbnek éreztem mint a CB-t.
Én direkt GS-t vettem, pedig mindhárom 500-as a látóteremben volt.
Mondjuk akkor nem is volt a CBF-nek burkolt változata.
en_japant/
..tanfolyamon leszek..
Vagy ő csak utas szeret lenni?