A lukakat fúrhatom akár 11-esre is, annyit elbír a 10-es csavar. Ahol meg vastagabb a fül, oda hegeszthetek 2 réteget is, és ha sok, kap flexet. Tk nem is kellenek az anyák, mert mindenhol menetbe megy a csavar, a mutti inkább csak plusz biztosításnak van.
már nem is tudom. És rendben van, betét is használható benne. Tk tévedésből vettem meg
, mert az időtájt sokat agyaltam rajta, és belekeveredtem: DL, GSXR, SV.... aztán ebbe beleakadtam ezen az áron, és 2 nap után jöttem rá, hogy TL nem volt a felsorolásban.
Ehhez kéne valamiféle konzol. Addig eljutottam már többször is, hogy leültem a kerék mellé és néztem a cuccot.
Főleg, ha anyázás nélkül müxik a dolog..
De közben azért egy bizonyos sugár mentén kell vinni a nyerget,középen illik lennie a tárcsának,és nem szögben állóra csinálni hogy teljesen felfeküdjön.Úgy hogy két tökegyforma szimetrikus darbot kell legyártani.
Ezt egy kézi fúróval,flexel,reszelővel meg egy sima hegesztőtrafóval laposvasból,ami nem biztos hogy tökegyenes homogén darab mert csak hengereltékMindezt a motoron kitotózni ahhoz elég pengének kell lennie az embernek.
Én nem éreztem ennyi spirituszt magamban így megvettem drágáért.
Jobb lett volna nyereg vásárlást utólag hagyni mert ez a nissines cucc igen olcsó.