Ja vagy cserélhet egy folytott GS-essel, tura erejéig. Nyuszi a tied folytott?Persze majd bolond leszel odaadni azt a szép sárga zümit....
Szóval, ha már megvannak a papírok, és el tudja indítani az új jogsi papírjait, egy füst alatt igényelhet ideiglenes fecnit is.
-, hogy neki mi terve, programja, aztán kitalálunk egy időpontot. Addig beszélj Zsuzsival, meg a bébiszitterrel!
Mert szerintem Blue nem lehetsz, pláne mert se nem iszol ,meg szomoru se vagy
.
Mivel elég nagy a táv, ezért péntek szo-vas, vagy szo-vas van tervezve(bár 2 napra elég húzós lenne). Vagy a 2 négynapos ünnepből valahogy kihozzuk, majd meglátjuk, messze van az még. Erre volna kedvetek/lehetőségetek jönni ZsuzsAsszonypajtással?
(dörzsi)
Gratulálok a cseréhez. Jó gyorsan ment. Ahhoz képest, hogy pár hónapja (1 éve) még bele se gondoltál. Ha jól emlékszem :)
Én tegnap vizsgáztam rutinból :) Viszont em tudom, hogy idén cserélek-e, hiszen akkor télen már fizetni kellen a törlesztőket a GS-en meg nincs hitel. Bár azt hiszem jövőre nem számítanák be olyan jól a gépet.
Most 800k-t adnának érte 25e km-mel 3 évesen, kis csúszás-sérüléssel
Más
Vasárnap voltam Slovákiában egy 500km-es körön. Nagyon állat volt. Ajánlom mindenkinek az utat. Zólyomig mentünk fel, utánna keletre Rozsnyó felé, aztán Ózdnál haza. A kanyarvadászoknak állat szerpentin, a nem kanyarvadászoknak, meg gyönyörű kilátás és állat szerpentin