(persze sütike is van még
)
Sok balesetmentes km-ert!
Én mosásnál is mindig a középállványt használom... éppen emiatt.
A második elkészítésénél már lekaptam a cuccost, nehogy újabb kár érje a kis drágám. Így ezzel a véráldozattal zárult a doboztartó készítés.
mindenesetre úgy döntöttem mindenképpen keresek bukógombát rá. Valaki szerelt már ilyet F-esre? Tapasztalatok? Érdemes az indexkarokat rövidebbre venni? Vagy olyan hosszan kiálló bukógombát keressek?
Nekem is keletkezett egy hete egy kis sérülés rajta. Ossszibácsival hegesztettük a doboztartót, és valahogy a gondos takarás ellenére befolyt a pálcáról a szikra az idomra. Egy 50 Ft-os nagyságú helyen leégettük a festéket. Szerencsére kevésbé látható helyen, de le fogom javíttatni. A szívem szakadt meg... mintha a bőrömbe égett volna a forró vas.
De valóban az a legjobb, ha nem hagyod magára egy percig sem!
Nem sok mindent tudok a márkáról, ám, ha a Boneville legyalogolt a világot annak idején, és 30 évig töretlen sikerrel uralkodott a motorkedvelők körében, akkor olyan förtelmesen rossz nem lehet a masina.
Lehet, meg tul korai, dehat almodozni csak szabad!
Európai motor. Hmmmm.
Én, ha nagyon merész lennék, akkor keresnék egy Bimotát (bár az ára arany, de bizti van valami jó alkalmi vétel).
Viszont az álatalad felvázolt két lehetőség közül maradnék az olasznál!
Esetleg egy Aprilia?
Lehet, hogy a szabim alatt beugrok egy éjszakára ebbe a partyba... (operáció, és kórság nélkül). Viszem a fejforgatós GREX-em, hátha eltekeredik az ápolónő után!
), de végül azt hittük egy buliba vagyunk, olyan jó volt a hangulat. Volt itt Jager, cigi, "csini, jó seggű ápolónő" (Erik után szabadon).
. Aztán Erik kérésére tiltásig forgattuk a gépeket, csak a rendetlenség kedvéért...
Örültünk neki, hogy jó volt a hangulata, legszívesebben minden nap mennénk hozzá...
Már elő kéne venni a gépet, és gurulni, mert már nagyon hiányzik, és mehetnékem van.