Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Badarság:-)

Nekem valami MOtult öntöttek bele Vácon
Köszi ! Még nem néztem meg, de előre is biztos, hogy kiváló villáskulcs-dobó vagyok ...
Szerintem a legutóbbiról még megvan a papír, amjd megnézem, mi mennyi. De lehet jobb a motornak, ha csak a szervíz nyúl hozzá ...Legelábbis egyelőre .
Azért megkérdezheted, hogy a szervizben mennyi az olajnak literje, és a szűrő. Egy-két ezrest tusz spórolni, ha magad viszed ezeket, és máshol szakértően és főleg olcsóbban megveszed!

Tök szakértő vagyok...
Na igen, én is gondoltam rá, hogy nem ártana begurulni vele... 10 000-rel vettem, háromezrenként nézték a garancia miatt, de 17 000-nél voltam vele utoljára így szervízben. Meg mondjuk van 1-2 apróság, aminek jó lenne utána nézni. Meggyőztél, szervíz:D.
Ez a "gyári olaja" a GS pacinak.
Köszi:)! A 20w50-et is mondták most, de gyanítottam, hogy azt nem télen kéne... Én spec ezt néztem: Castrol Power 1 GPS (Actevo 4T 10W-40)... Gondolom ez is jó:).
Szia!
Én ilyenkor a Castrol ACT-EVO 10W-40-es félszintetikus olaját használom. Nagyobb melegben valami 20W-50-es megy bele. Blue Valvoline Durablend 4T használt bele, esSO pedig Repsol 15W-50-nel jár. Ki, mire esküszik.
A lényeg, hogy félszintetikus, vagy ásványi legyen az olaj a GS-ben. A szintetikus olajakat megeszi a blokk szép apránként. Szóval, bármilyen félszinti, vagy ásványi olaj (négyütemű motorkerékpárokba való) jó a mocidba, ami 10W-40-es viszkozitású. És, minimum SG teljesítményszintű.

Ugye vili? Nem kell megijedni a sok adattól... fent említett 3 márkából válassz egyet. 24000-nél azonban egy karburátor szinkron nem árt, és egy szelephézag állítás sem. Lehet, hogy mégis szakszervizbe kellene vinned a télen.
Az olajcserét meg itt megtalálod:

http://bole.extra.hu/bluevidi/...

De a 17-es villáskulcs eldobásához (videó) sajnos kemény müszaki érzék és tapsztalat kell:-)
Szóval ezt csak gyakorlás útján lehet elsajátítani
ősz, tél, tavasz: 10W40
VALVOLINE DURABLEND 4 T (RÉSZSZINTIS)
VALVOLINE MOTORCYCLE 4T (ÁSVÁNYI)

Nyár: 20w50
VALVOLINE DURABLEND 4 T (RÉSZSZINTIS)
VALVOLINE MOTORCYCLE 4T (ÁSVÁNYI)

www.formula3000.hu
1600ft/L

Én ezt használtam ÉS NO PROBLEMO Senorita
Sziasztok!
Nagyon rég jártam itt azt hiszem:)... Egy kis segítséget szeretnék kérni. Bár már 23 000 van a moccban, eddig a szervíz cserélt olajat meg minden, de most házi olajcsere lesz. Csak nem tudom, milyen olaj (azon kívül, ami a szintmérőn van), többen többfélét mondtak nekem, úgyhogy gondoltam a legjobb lesz, ha itt is megkérdem:). Köszi:)!
Ez nagyon komoly paripa! Az egész családot felpakolhatod rá Nagypapi! És még úgy is szalad, mert van benne ménes, és szép is!
Erik
Részlet vagy KP?

Dawntez!
MINDIG ilyen jó hírekre akarok felébredni:-)))))
Bár Én akkor is aztat mondom hogy nekem sajna nem éri meg, hiszen ha pályázok, akkor veszek inkább egy 1 hónaposat - főleg most hogy szétkurták a 6-ost.......
És ugye ha kiszámolod nekem már nem éri meg hiszen egy hónap alatt elmenne nekem kb 8db SMS.....
Vagyis 8*100+8*765 = 6920ft, míg ezzel szemben az autós matrica meg CSAK 4200ft!

De akár - és ezt sok embertől hallottam - miért nem csinálnak ÉVES matricát is.....
Az autós 42000ft... a motoros meg lehetne 15-20.000ft
Ebben az esetben SIMÁN megvenném januárban az évest - és akkor nem kell tökölni 4 naponta
1250 Bandita Full spoiler + ABS!
Jó kis sisak ám! Én is mindig meghúzom a pántját... Ajánlom figyelmedbe Góliát!
Oszt, mit néztél ki új kétkerekű szerelemnek?
Most vizsgáltam meg a fejforgatós Gerexemet. Nagy szerencse,hogy mindíg szorosan van becsatolva,mert pon pofára érkeztem és úgycsúsztam tovább.Ha lerepült volna, már nem lenne ilyen szép a pofim!
Őrült! De igazad van!
Önállóan még semmilyen moci nem jó, mert nem tudom letenni a lábam!
Ha meg már letudom, akkor gondolod hogy robogózni fogok?
Hiszen a lábam már most is mozog annyit, hogy tudnám váltani vele a sebességet!
Mááá" motorozna! Egy jó "kis" robogó, az volna jó, nem utánfutó!
Én mennék, van utánfutód?
Blekk!

Azé" vettem augusztus végén őszre/télre!
Szerintem is keráj!

Idézet innen

"A miniszter a sajtótájékoztatón kitért arra, hogy a motorosok négynapos autópálya-díja jövőre egész évben 765 forint lesz. Erre a döntésre az idén május 1-jétől szeptember 30-ig tartó próbaidőszak pozitív tapasztalatai alapján jutottak."

Végre vmi jó hír!
Szia Nyuszikusz.
Kősz szépen, persze hisz belyáratós.
Szia Ziza.
Kőszőnőmszépen.