Én még nem álltam neki téli álomra küldeni...
Én még zsírozni meg olajozni is tudok ááám
Csak arra kell vigyázni, ne hagyon a motorulaj magára a motorjával, mert esetleg jó alaposan szétszedem
András is otthagyta a CBR 400 RR-t, mire visszajött, karbisort kipucoltam, htőcxsatlakozások majdnem készek, éppen a kormánycsapágyat akartam kiszedni belőle, mikor visszajött
Dede Bence is otthagyta szegény romosra töredezett FZX 250 Zealt, aztán egyszercsak így ment el vele:
Én még zsírozni meg olajozni is tudok ááám
Csak arra kell vigyázni, ne hagyon a motorulaj magára a motorjával, mert esetleg jó alaposan szétszedem
András is otthagyta a CBR 400 RR-t, mire visszajött, karbisort kipucoltam, htőcxsatlakozások majdnem készek, éppen a kormánycsapágyat akartam kiszedni belőle, mikor visszajött
Dede Bence is otthagyta szegény romosra töredezett FZX 250 Zealt, aztán egyszercsak így ment el vele:
azt, hogy levágsz egy darabot a szetnder-emből, és helyette elkészítesz egy mintásat!
viszont ezt a zsírzást, olajozást nem nagyon vágom.
EZ köztudott! Nemcsak a kormány- és lengővillacsapágyakaból mossa ki a zsírt, de tönkreteszi a lánc "O" gyűrűit, kimossa alóluk a zsírt, elkopik a láncod! És ugye a láncot petróleummal illik mosni, a teleszkópra egykis szilikonzsírt kenni, láncot alaposan átkenni, bowdeneket megolajozni mosás után ildomos... És akkor nem kell bowdenre se költeni....
Csak nem éltél vele
.
Én csak 176-ot mértem Batta felé jövet
Viszont, ha Szilárd nem mond igazat, akkor elázom!