De volt annyi lélekjelenlétem, hogy időbe elengedtem a féket....
én meg úgy gondoltam meleg van meleg agumi max stoppie lesz belőle...szerencsére nem lett taknyolás de kicsit megijedtem...
Nekem sokkal több nehézségem volt forduláskor, kikanyarodáskor, lassú tempóban, mint nagyobb sebességnél.. Pl 50 nél blokkoltattam már első kereket, csapkodott a kormány, nyikorgott a gumi, stb stb, ezt 140 nél nem kiviteleztem.... (persze ott nem is bambulok, és hoppá, megálltak elöttem
)
Lehet, hogy ki tudtam volna könyörögni, de aztán hallgathattam volna, hogy lelkiismeretfurdalást akarnak csinálni nekem akármi miatt, így inkább nem kértem.
Visszatérve a gyerek-témára. Most úgy gondolom, hogy ha mindenárom akarna motorozni (de miért akarna, hisz senkije vérében nincs benne; az összes ilyen jellegű fotót elpusztítom majd...
(hozzáteszem megértem Apud hozzáállást, hogy inkább jobbat vesz. Én alapból max 400e ft-ot szántam volna a gépre, aztán lett belőle 720+átírás, de így olyan állapotút kaptam, ami "most gurult le a szalagról" 5 évesen...) (Ja, és kb egy hét alatt dőlt el, és lett kiválasztva az, hogy nekem motor kell, és az is, hogy Zümi lesz az. Így ugrott ki az "ablakon" a lakásra félretett összes pénzem