Még vele járok dolgozni, kivéve, amikor eső és fagy kombináció van hajnalban, de azért nem kínzom már soká, keresek valami barlangot a téli álomhoz. Azért ma móka volt, optikai tuningos lett a bukóm.
Olaj nekem Repsol 15W-50 van még benne, semmi gond nincs vele, hacsak az nem, hogy többször megy üresbe, mint szeretném, mikor váltogatok vissza 2--1-be. De aktuális lesz a 6000km úgyis, szóval kap télire 10W-40-et. Na most hirtelen ennyi, jöhetnek a leszúrások.
Ha valamit felfedezel a pacin, akkor válj meg tőle sürgősen. És hozz Svájcból valami megkíméltet. Ezt tudom tanácsolni.
Bár még nekem is bőőőőven ráér a dolog, és előre is nagyon köszönöm! Bár holnap reggel elvileg megjön a gps-es a extreme digital-tól,de tavaszig úgysem veszem hasznát...
addig megtanulok navig állni
Ha tömít a gyűrű, nem jut bele füst, egyéb szennyezőanyag, mert a motor még újszerű, akkor nincs mitől megfeketedni!
Hiszen ott már a korom is tömít. Én jártam így egyszer ismerőssel. Át lett mosva a Merci... 123-as 2,0 D, és utána szabadott az összes szelepszárszimeringet, és főtengelyszimeringet cserélni, mert dőlt belőle az olaj orrán-száján. Tehát, jó az úgy feketén, mint az éjszaka!
Nem utolsó sorban szenved a szivattyú, hogy át tudja pumpálni rajta az olajat... De átpumpálja "azannnyát"!
Bár a pendrive a legjobb, csak a csajon legyen legaláb 2.0-ás USB csatlakozás:-)))))