Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A nagy stressz! A fiúk is ettől vannak begőzőlve....

ui: lazul egy picit a meló?
Don Juan! Hová lesz a világ becsülete, ha egy ilyen Medvekoma már "de Marco" tud lenni!

Mocika nálam még ugrásra készen van... talán a hétvégén csomagolom el. Hiszen már 3 hete én sem ültem rajta.
!

Cső Medvegy (Don Juan) Cimbora!

Másfél hónapja, hogy becsomagoltam a verdát, de szándékosan úgy jövök-megyek a garázsban, mintha ott sem lenne. Jobb nem tudni róla inkább. Nem bírom én ezt a nagy stresszt.... De esténként elszabadul a fantáziám.... Így napközben egész jól elvagyok.
Dede, az mostanában nagyon megy, csak az a baj, hogy reggelente! Elalszom folyamatosan...

Jó reggelt Nyusz!

Úgy ám... majd Daniékat meg is keresem, mert neki kellene állni a szervezkedésnek lassan!
Szííyasztok 500 as ok...

Nyuszi,,,nem tudsz aludni?

Aztán menni stopmotorozni!
Ezt ugy is mondják pótcselekvés... . . .
Szeva !
Bizony, jönnek már elő az elvonási tünetek... minden szinten. Legalábbis macitest így reagál! Tegnap is ÁLLTAM 10 percig a moci mellett és simogattam...
Februárban már remélem lesz jó időnk, hogy a rozsdás tagokat bemelegítsük a nyárra!
Heló, szia, szevasztok!

Na, mi van? Még csak nemrég kezdődött a holt-szezon és máris elvonási tünetek látszódnak a bandán. Pedig a libidó elsődlegessé válása a személyiségben már az utolsó stádium a katasztrófa előtt! Mi lesz itt februárban?

Mindenesetre jól elszórakoztam rajta! Teccett.

Ez jó! a vállalkozókat nem számitva..
Egy vállalkozó rossz esetben egy hétre se hagyhatja ott a céget, sőt saját érdeke, hogy beteg se legyen mert munkát , piacot veszt és akkor se pénz se jövő.
Sőt megnyugtatlak pl én több mint 10 éve betegállományba se voltam, sőt ha az orvos kiírt se számoltam el, hanem eldobtam az igazolást.

Sőt! Az alkohol méreg - drága! Bár lassan a taj is.
És egy gondolatébresztő:

"AZ ALKOHOL NEM OLDJA MEG A PROBLÉMÁKAT! BÁR, A TEJ SEM…"
Jóóóóó reggelt Népek!

Ma reggelre találtam nektek egy Karácsonyhoz is "kapcsolható" gondolatot:

"Az ember életének döntõ fázisai: hisz a Jézuskában, nem hisz a Jézuskában, ő a Jézuska."
ezzel a fő gond az ""1 hónappal előtte"....

A vállalkozókat nem számítva szinte alig van olyan ember akit csak ugy elengednének.
Ha jól számolom ez egy 3-4-5 hetes túra is lehetne.....(35 nap)
Nekem az egész éves szabim nincs ennyi.......

nem rossz ötlet, csak kivitelezhetettlen egy olyan társdalomban ahol alfa és omega közt oszlik a nép.
Én specc 20.000ftból kimegyek 2 napra Szlovákiába - és akkor TUTIRA túrázhattam
Mi van, álmos banda! És még ti akartok nőt meg szeszet?! Pizsiosztás van?
Most már tényleg Jóccakát!
Csak úgy, semmi kétség!
Akinek meg van, az meg ránk költheti!
Nyuszi!
Amelyik hölgynek nincs pénze az magával is önrendelkezhet!
Csak férfiasan, mint egy igazi medve!
Aztaaaa mekkora áldozatkészség és csapatszellem van itt a fórumon!

Aztán a végén megegyeztek, h mivel senki sem akar kimaradni a "nyeremények" mennek a közösbe...

Sok unatkozó zsivány....