Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Darázsmintás bőrtangát hozott?
No!Majd meglátjuk!Remélem jövőre semmi nem tesz keresztbe a nyáron mint idén,és motorozhatok annyit amennyit akarok!A Jézuska is valami motoros cuccot hoz asszem.A másik ajándékomat ma véletlenül megtaláltam
Így is van. És ma megint tanultam újat. Nem tudtam a DL-ről eztet.
T"án nem is akarunk!
Örömmel csatlakozom.Aztán meg majd nem tudtok levakarni!
Erre van egy nagyon jó mondás - amolyan Teddy féle ébresztő:

Senki sem lehet tökéletes! - belőlem is hiányzik a hiba!
A Macik nem alszanak téli álmot?
Remélem nyeremény nélkül is csatlakozol hozzám, hozzánk!
Én nem dolgoztam ma,babanézőben voltam a kórházban. Meg várom az apát haza,mert tegnap nem jött.Nagy hó van Svájcban és megvárták mig jobbak lesznek az utak.Ja és végre REGGEL 8-ig aludhattam!
Bezony ám! Az újak már 4 gyertyások! + kaptak 5 lovat még.

Az ilyen "kütyükre" a férfinép szívesen költ!
Én leszek!De csak ha nyersz
Dehhhhhhogy is! Macinál dógoz van ezerrel... szerintem másutt is... vagy mindenki vásárol ajándékot...
Én ma megveszem a decemberi egyetlen lottószelvényem. Ki lesz a barátom, ha nyerek? (Aki eddig is az vóóóót... ez nem játszhat... )
Na mi van?Irok ide és mindenki lelép?
Ma végre eljutottam oda hogy karácsonyi ajándékokat vegyek...még nem vagyok elkésve.
Én majd az én szülinapomra tervezek motorozást.Na az még odébb lesz....sajna pörögnek az évek
Na akkor már lehet jó idő!Bár nekem a 10 fok kevés.Én ma is átfagytam kint pedig nem is motoroztam.
Február 12-én. Micccótok egy guruláshoz? Ha jó idő van... Összedobjuk, ha tényleg úgy lesz!
Mondta! Amikor 10 fok lesz
Sziasztok!Maci!Mikor lesz a születésnapod?
Ez igaz, csak nem azért veszel egy Banditot hogy ugyan ugy közlekedj mint egy MZ-vel.
Görög partneremnek volt egy vadi uj Toyota Suprája (2 volt akkor Görögországban), elkapta a rendőr 200-al, megkérdezte a rendőrt, hogy maga mennyivel menne egy ilyen autoval. A rendőr megértette, asszem valami elfogadható öszzegben kiegyeztek.
Szoval nem mindig fogsz 90-el menni az országuton és hagyod hogy teherautok 110-el letoljanak.
A vevők töbsége egy fillért nem ad az extrákért, max örül ha rajta van, vagy belealkudja.
Az valahogy máshogy veszi ki magát ha késöbb kell költeni a gépre Sőt az ember- te is- örül ha felcicomázhatja szeretett mociját.
Piet! Akár egy ETZ-vel is ugorhat a jogsi... mondjuk útépítésnél egy baráti 20-as tábla 90-100-zal megközelítve!
Senkinek nem kívánom...
Hátha nem sikerül...
De én is annyit rendeltem. A születésnapomra 10 fokot szeretnék. Dejóvóna a Teddy XXX-en motorozni egyet!
Januárba már minek? 20 fokot rendeltem
És gondolom megkéred a bolti árát, hiszen hülye lennél ha nem ezt tennéd:-) (BONUS, extra, árengedmény A KONZOL)