No!Majd meglátjuk!Remélem jövőre semmi nem tesz keresztbe a nyáron mint idén,és motorozhatok annyit amennyit akarok!A Jézuska is valami motoros cuccot hoz asszem.A másik ajándékomat ma véletlenül megtaláltam
Én nem dolgoztam ma,babanézőben voltam a kórházban. Meg várom az apát haza,mert tegnap nem jött.Nagy hó van Svájcban és megvárták mig jobbak lesznek az utak.Ja és végre REGGEL 8-ig aludhattam!
Dehhhhhhogy is! Macinál dógoz van ezerrel... szerintem másutt is... vagy mindenki vásárol ajándékot...
Én ma megveszem a decemberi egyetlen lottószelvényem. Ki lesz a barátom, ha nyerek? (Aki eddig is az vóóóót... ez nem játszhat... )
Ez igaz, csak nem azért veszel egy Banditot hogy ugyan ugy közlekedj mint egy MZ-vel.
Görög partneremnek volt egy vadi uj Toyota Suprája (2 volt akkor Görögországban), elkapta a rendőr 200-al, megkérdezte a rendőrt, hogy maga mennyivel menne egy ilyen autoval. A rendőr megértette, asszem valami elfogadható öszzegben kiegyeztek.
Szoval nem mindig fogsz 90-el menni az országuton és hagyod hogy teherautok 110-el letoljanak.
A vevők töbsége egy fillért nem ad az extrákért, max örül ha rajta van, vagy belealkudja.
Az valahogy máshogy veszi ki magát ha késöbb kell költeni a gépre Sőt az ember- te is- örül ha felcicomázhatja szeretett mociját.
Senki sem lehet tökéletes! - belőlem is hiányzik a hiba!
Az ilyen "kütyükre" a férfinép szívesen költ!
Én ma megveszem a decemberi egyetlen lottószelvényem.
Görög partneremnek volt egy vadi uj Toyota Suprája (2 volt akkor Görögországban), elkapta a rendőr 200-al, megkérdezte a rendőrt, hogy maga mennyivel menne egy ilyen autoval. A rendőr megértette, asszem valami elfogadható öszzegben kiegyeztek.
Szoval nem mindig fogsz 90-el menni az országuton és hagyod hogy teherautok 110-el letoljanak.
Az valahogy máshogy veszi ki magát ha késöbb kell költeni a gépre
Senkinek nem kívánom...
De én is annyit rendeltem. A születésnapomra 10 fokot szeretnék.