Mi?
Itt alvás?vagy nem mész haza,mert jobb itt int otthon?Meg menjünk csajozni? Akkor valóban,mert nagyon tudok inni,ha buli van
Jaaaa,vagy ááá már értem,azt sem én kértem te ajánlottad fel,mert ""ezért vannak a barátok"!
Paksra lejövök a csapattársammal(Ótóval),és ha lejösz értem akkor tova veled megyek!Ha meg nem gyüsző Kénytelen leszek a csapattársamat rábírni,h dobjon el!(húzta a száját,de belement!)
Enyémet?Nekem nem volt semmi ügyem amiben neked segíteni kellett volna!Akármiben megkértelek,zéró reakciót kaptam!Részedről ez a barátság,de megtanúltam valamit,holott a lelkem nem ezt diktálja,hogy ha tüzet fellobantják akkor nem oltom el!Ez mind a pozitív és a negatív dolgokban egyaránt igaz!Apropó ezt viszont Neked köszönhetem!
Ja, az a tied volt és én mondtam az 5letet,de nem tartottam pisztolyt a fejdhez és egyből beleegyeztél!
Viszont mikor még nem voltál itt a topicon nem is volt ilyen hangvételű ercelődés és élezett hangulat!
De Te vagy a rendőr és neked mindent lehet "LEGÁLISAN"!
Itt alvás?vagy nem mész haza,mert jobb itt int otthon?Meg menjünk csajozni?
Jaaaa,vagy ááá már értem,azt sem én kértem te ajánlottad fel,mert ""ezért vannak a barátok"!
Amúgy szerintem ok, ha valami van szólok. Pakson hova menjek?
Ja, az a tied volt és én mondtam az 5letet,de nem tartottam pisztolyt a fejdhez és egyből beleegyeztél!
Viszont mikor még nem voltál itt a topicon nem is volt ilyen hangvételű ercelődés és élezett hangulat!
De Te vagy a rendőr és neked mindent lehet "LEGÁLISAN"!
Max 11-kor végzek Pakson,és utána!Ha gondolod csatlakozhatsz!
Agyamra megy néha a munkám.
Most értem csak haza!Visszaolvasok oszt írom tova!