állok elébe (elétek)
amint a petroceli efektus véget ér, nektek is végetek
gyerünk egy pályára, aztán adjunk a pofájának gyerekek, ott majd elválik, hogy ki miről beszél ok?
az fzr 230-kilós volt kykee nélkülem!
Áhhh, kár versenyezni! Úriember tutira nem fogad! Én se szoktam 4 adura ultit kontrázni.....
Még az én "holt"súlyommal, teletankkal, feldobozolva is megelőznénk a Rece Yamamicsodáját!
Mi az, hogy kihalt a Topic??? A hétvégén kb. ötvenszer néztem fel ide, de sehol semmi! Úgy voltam, egyedül nem beszélgetek magammal, azt meghagyom kykeenek.....
Rece! Kész van már a házad? Vagy Petrocelli nyomdokaiba léptél?
Badarság!?nem is akartam versenyezni egy FZRrel! ezt honnan szedted RECE úr!el beszélünk egymás mellett!azt el tudom képzelni,hogy ment rendesen!nem vagyok balga meg hüle!nehéz mint a dög,van 210kg!veled meg a szuper gépeddel viszont versenybe szállnék!a viccet félre téve!
nnnaa leküzdöttem a brassóimat a maci laciban.
jöhet a munka, nyírni a gsrt
csak, hogy tudd miért fotózták a lyányok.
ilyen furcsa alakú vibrátor még nem csúszott a lábuk közé, azééé
ennyit a gsr-ről, max a lyányokat tudja egy kicsit megbizsergetni oszt annnnyi
kiállni egy fzr 1000 ellen több mint badarság kykee,
viccet félretéve az a bringa iszonyatosan ment, egyedül a súlyával volt gond, a mai trendi gépekhez képest túl nehéz volt, mint egy hayabusa.
Csak nem csiripelnek valamit a madarak? Gondolod azt kirakatos boltban tenném sőt az üvegen hirdetés : Itt szívj te otthon meg az asszony!
Akkor nem lenne gond a pénz a guruláshoz viszont az tuti!
Főleg SONY termékekkel árasztjuk el az emberek szórakozni vágyó rétegét.
A jányok,most a Suzuki találkozon meg is kértek minket,hogy vigyük Őket egy kört!élveztek is!bocsánat, élvezték is!fényképezték,csodájára jártak! egy GSRt mindenki megnéz!még a vak is látja hogy egy tutkó moci!
Ki hálál meg mit?én sem értem!én csak azt zegtem hogy on line segitettem!köszönöm,hogy segithettem!
nem szeretem a hálálkodást!csak egy egyszerű köszi is elég de azon már túl vagyunk!kérneém a következő témát!
Rece!
Még eladó vagyok! De tudom hogy csak a GSR-em miatt környékeznek a jányok így továbbra is ellentállok! Mert nézek ugyi néha visszapillantótükörbe...
Mit szeretnél vásárolni? hátha tudok segíteni.
FZR-t irtam volna? Nem a betük a lényeg hanem a technika!ez az ami a Yamahában nincs meg!én is villogtattam volna ha a nagynehezen megszerzett lendületemből veszitenem kellene!ez egy GSRrel elö sem forulhat,mert mikor látják ha jön szépen kivándorolnak a kűlsöbe! de miért ment a bálnamerci meg bömös olyan lassan!?
Szia!Jó utat és érezd jól magad!Hozz a tarisznyarákomnak egy lányt hogy ne "unatkozzon"!azért hagy itt magadból kellö menyiséget,hogy szép időben tudjunk motorozni!
De mobil ügyelet 0-24ig!rám mobil ügyben is száit6sz!látsd Rece apó tesónak is on-line help desk to mobile!kell a lé!sok a fizu sajna minden hó 5én!autó,motor,cascók,bolt bérdij,rezsik,albi! és nagyon szeretnék menni Kunmadárra is!
Jó reggelt t.mindenki.
kykee, nem is vártam mást, minthogy az fz helyett fzr-t írjál. az már egy lefutott téma
bár az öreg fzr 1000 ellen egy hatszázasnak nem lenne esélye.
az enyém még 250-ről úgy gyorsult el mint egy hatszázas százról.
a bálna merciket meg a nagy bömösöket lazán levillogtam a belsőből
Csak nem mobil ügyeletet tartasz?
Nem csak forma hisz mint egy kedves topiklátogató már bizonyítóerejű fotókkal is jelentkezett hogy GSR nem csak Street Racing ha nem fájter is.
amint a petroceli efektus véget ér, nektek is végetek
gyerünk egy pályára, aztán adjunk a pofájának gyerekek, ott majd elválik, hogy ki miről beszél ok?
az fzr 230-kilós volt kykee nélkülem!
Még az én "holt"súlyommal, teletankkal, feldobozolva is megelőznénk a Rece Yamamicsodáját!
Mi az, hogy kihalt a Topic??? A hétvégén kb. ötvenszer néztem fel ide, de sehol semmi! Úgy voltam, egyedül nem beszélgetek magammal, azt meghagyom kykeenek.....
Rece! Kész van már a házad? Vagy Petrocelli nyomdokaiba léptél?
jöhet a munka, nyírni a gsrt
csak, hogy tudd miért fotózták a lyányok.
ilyen furcsa alakú vibrátor még nem csúszott a lábuk közé, azééé
ennyit a gsr-ről, max a lyányokat tudja egy kicsit megbizsergetni oszt annnnyi
kiállni egy fzr 1000 ellen több mint badarság kykee,
viccet félretéve az a bringa iszonyatosan ment, egyedül a súlyával volt gond, a mai trendi gépekhez képest túl nehéz volt, mint egy hayabusa.
Akkor nem lenne gond a pénz a guruláshoz viszont az tuti!
Főleg SONY termékekkel árasztjuk el az emberek szórakozni vágyó rétegét.
Pedig már a kánikula is alább hagyott
nem szeretem a hálálkodást!csak egy egyszerű köszi is elég de azon már túl vagyunk!kérneém a következő témát!
Még eladó vagyok!
Mit szeretnél vásárolni? hátha tudok segíteni.
ki hálál meg mit?
leakadtam egy kicsit.
doki te eladó vagy valami boltban( kirakatüveget cseréltek a múlthéten)?
kykee, nem is vártam mást, minthogy az fz helyett fzr-t írjál. az már egy lefutott téma
bár az öreg fzr 1000 ellen egy hatszázasnak nem lenne esélye.
az enyém még 250-ről úgy gyorsult el mint egy hatszázas százról.
a bálna merciket meg a nagy bömösöket lazán levillogtam a belsőből
Én most reggel elindultam a tengerre!
Ne keressétek a napsugarakat, illetve csak hellyel-közzel!
Puszi mindenkinek!
Jó reggelt a koránkelőknek!
Nem csak forma hisz mint egy kedves topiklátogató már bizonyítóerejű fotókkal is jelentkezett hogy GSR nem csak Street Racing ha nem fájter is.