Kifejtem én nekem kykee: A benzincső ha 90 fokban hajlik akkor kevesebb üzemanyagot kap a motor és így nem tud olyan gyorsan menni. Ergo kevésbé kopik a gumi. Viszont ha csak 45 fokban hajlik, akkor gyorsabb a motor és jobban kopik a gumi.
Ja túlvagyok egy pohár boron
Ráadásúl mindenki magának válaszolgat több napon keresztűl
De tényleg,milyen hatással van a benzincső kanyarulatának a gumira?Ezt most fejtsd ki mert nem fogok tudni aludni,ha nem tudom a választ Lehet diffundál az ABS az ACSre?
Én nem akartam beleszólni, mert csak elmérgesedett volna a dolog, annak meg semmi értelmét nem látom, de mindenesetre "érdekes" hozzáállás.
Bele-bele szoktam olvasgatni a topicba, mert roppant érdekes és tanulságos, mikor fél oldalon keresztül fejtegetik, hogy milyen hatással van a benzincső kanyarulatának íve a gumi kopására! Vagy valami hasonló baromság.
Az ezüst, már luxus szín lett és csak felárral gyártják
EZÜST
Ja túlvagyok egy pohár boron
Ráadásúl mindenki magának válaszolgat
De tényleg,milyen hatással van a benzincső kanyarulatának a gumira?Ezt most fejtsd ki mert nem fogok tudni aludni,ha nem tudom a választ
Ja, mostmár értem Te mit mondasz. A fekete index búrájú piros tetszik Neked is, azt akarod mondani
P-I-R-O-S
Melyik ezek közül a legjobb szín összeállítás
Egyszerűen nem tudom eldönteni melyikre cseréljem le a mostanit.
Szerintetek ?
Janó az + 1 gombnyomás
Elég szépre sikeredtek a jövő évi modellek...
Bele-bele szoktam olvasgatni a topicba, mert roppant érdekes és tanulságos, mikor fél oldalon keresztül fejtegetik, hogy milyen hatással van a benzincső kanyarulatának íve a gumi kopására! Vagy valami hasonló baromság.
Ez csak ezért van.Ö tudja
Szia tutis úr!
A kályha .... most érdeklődöm telefonon.......már félkész állapotban van
Lehet Szombaton már kész van