Egy kis adalék, fiúk! Odaát is ez a téma mostanság.
Pólómester adaléka:
Fruit Of The Loom Super Premium márkájú fekete póló egy oldalon egy színnel nyomva:
10 db - 1.600 Ft/db
25 db - 1.250 Ft/db
50 db - 1.020 Ft/db
100 db - 940 Ft/db
Nevek felnyomása másnak: 250 Ft/név
Nevek felnyomása nektek: továbbra is gratis
A megadott mennyiségekhez tartozó árak egy-egy fajtára vonatkoznak.
Tehát:
vagy 10-25-50 AKMT,
vagy 10-25-50 GS500,
vagy 10-25-50 Bandit.
Összevonni nem tudom őket, mert mindegyik külön-külön munka.
Örömmel vettem nyakamba a feladatot, így legalább tehetek valamit a közöségért. Költségem eddig szinte alig volt, max benzin, de az meg felejtős...Majd mindenki meghív nyáron fagyira és akkor el is van intézve...
Viszont egy kérésem lenne..Ha mindenkinek megfelelnek a póló paraméterei, akkor megadom a számlaszámom, és két nap rendelkezésére hogy átutalja a pénzt a számlámra. És az lenne a kérésem hogy 50 Ft-al többet utaljon..Mert ha leveszem a számláról a pénzt sajna az is pénzbe kerül...Sajna sok kicsi sokra megy...
Jó lenne ha mindenki beírná az adatlapjára a telefonszámát,így ha valakivel gond van akkor el tudom érni. Ja és az utalás közleményében KÖTELEZŐ megadni a saját NICK NEVÉT!
Igen de ha a benzinkúton és a telefonszolgűltatódnál ezt elfogadják akkor renben van,addig nem várom el,hogy a saját költségeden intézz egy ilyen volumenü dolgot.
Többiek,Ti elnézitek,hogy saját költségén rohangáljon a mi érdekünkbe a Tutis?
Én nem
amúgy a másik helyről ahol kérdeztem, ez jött: Kedves Gábor!
Direkt színekkel tudjuk felvinni a csatolt grafikákat (ellenkező esetben raszteres lesz), amit a kis darabszám miatt a mi technológiánkkal nem célszerű kivitelezni a magas technikai költségek miatt.
Pólómester adaléka:
Fruit Of The Loom Super Premium márkájú fekete póló egy oldalon egy színnel nyomva:
10 db - 1.600 Ft/db
25 db - 1.250 Ft/db
50 db - 1.020 Ft/db
100 db - 940 Ft/db
Nevek felnyomása másnak: 250 Ft/név
Nevek felnyomása nektek: továbbra is gratis
A megadott mennyiségekhez tartozó árak egy-egy fajtára vonatkoznak.
Tehát:
vagy 10-25-50 AKMT,
vagy 10-25-50 GS500,
vagy 10-25-50 Bandit.
Összevonni nem tudom őket, mert mindegyik külön-külön munka.
taposhatok még a lelkeden?
Hülye rendőr
várj keresek zsebit
mindjárt meghatódom
Ne haragudj de az már nagyon rég volt,kb egy éve
Nincs kedvem visszakeresni, de te voltál, te gonosz, beletapostál a kis lelkembe
Nolan N84
Nem, ilyet nem,csak ami a garanciádat illetőlegesen vonatkozót
Sipiapi, mennyiért csinálták az olajcserédet?
Tutis részemről mehet láncal vagy anélkül, ahogy akarjátok.
Megcsinálom én is magamnak ahogy elkészült a kutya.
Ugy sincs már gari.
Meg a gari csak akkor gari,ha valaki(k) úgy gondolja
Viszont egy kérésem lenne..Ha mindenkinek megfelelnek a póló paraméterei, akkor megadom a számlaszámom, és két nap rendelkezésére hogy átutalja a pénzt a számlámra. És az lenne a kérésem hogy 50 Ft-al többet utaljon..Mert ha leveszem a számláról a pénzt sajna az is pénzbe kerül...Sajna sok kicsi sokra megy...
Jó lenne ha mindenki beírná az adatlapjára a telefonszámát,így ha valakivel gond van akkor el tudom érni. Ja és az utalás közleményében KÖTELEZŐ megadni a saját NICK NEVÉT!
Többiek,Ti elnézitek,hogy saját költségén rohangáljon a mi érdekünkbe a Tutis?
Én nem
Ez jogdíjas
Rohangálás,benzinezés,telefonálgatás,stb...
Direkt színekkel tudjuk felvinni a csatolt grafikákat (ellenkező esetben raszteres lesz), amit a kis darabszám miatt a mi technológiánkkal nem célszerű kivitelezni a magas technikai költségek miatt.