Tudom én!
Azt hittem már kész a géped! Engem a mai gurulás teljesen feldobott, nagyon kellett már.
Háát, a legrégebbi talán Tybee-é - és talán övé a legértékesebb is, hiszen még az eredeti gumi van rajta ), a mienk csak most májusban lesz 2 éves!
Hali Pityu!
Kép csatolva, ez inkább design mint szélterelő.
Idővel megszokod 130 felett is plexi nélkül , 180-ig tényleg simán lehet rajta egyenes háttal ülni.
Hali Tybee! A tükröt nem kérdeztem, de szerintem az is ugyanaz lehet, mint amit a suzuki hivatalos tartozékai között lehet megtalálni (talán 10eFt lehet a pár?). A fejidom is tök ugyanaz, mint amit eddig árultak gyári extra tartozékként - a három opció közül a legkisebb.
Gondolom raktáron maradt rengeteg extra és így hasznosítják a K8-ason...
igaz nem GSR de legalább szürke és japán. hát nekem jövő héten érkezik az új légszütyim aztán utána pakolom vissza. kapott friss olajat + teljesen át nézztem a motort. bár sztem hamarosan gyűrű törés lesz rajta mert egyszer egy elég érdekes hangot hallottam 1 másodperc erejéig. Hát majd megláttjuk. itt egy pár kép (bocsánat hogy offolok csak büszke vagyok rá hogy így szét kaptam )
Nem buzizom csak azért mert ez már nagy igénybevétel.Nekem ezt mondta a Suzukitól kiérkezö szakember.
Én már rég nem ültem,már nem tudom milyen érzés
Tehát a mi GSRünk,már múzeális darab?
Abdul. Nincs erről a kis plexiről kép vagy vmi hogy milyen. Nekem 130 nál kicsit zavaró volt. Tudom mostmindenki rajtam . A KÖCSÖG Császár Elődőt is kihúzták a szarból, h rohadna meg. És
még okiratot is hamísítottak.
hi mindenki van egy eladó gsxr 600
600000 Ft-ért
ha valakit érdekel az hívhat a részletekért péntekig meert ha nem megy el vagy nincs érdeklődö akor beviszik a kereskedésbe
széles utat
Köszi az infó .
Azt hittem már kész a géped!
Háát, a legrégebbi talán Tybee-é - és talán övé a legértékesebb is, hiszen még az eredeti gumi van rajta
Kép csatolva, ez inkább design mint szélterelő.
Idővel megszokod 130 felett is plexi nélkül
Gondolom raktáron maradt rengeteg extra és így hasznosítják a K8-ason...
gyere msn
230 akar az lenni
remélem kiélvezi minden percét a büntetésének!
ööö....öö....papírkutya?
Én már rég nem ültem,már nem tudom milyen érzés
Tehát a mi GSRünk,már múzeális darab?
még okiratot is hamísítottak.
600000 Ft-ért
ha valakit érdekel az hívhat a részletekért péntekig meert ha nem megy el vagy nincs érdeklődö akor beviszik a kereskedésbe
széles utat