Helló mindenkinek. Új vagyok még itt, keresek GSR-re gyári kuplungkart és egy kicsit sélesebb
kormányt. Ha valaki tud ilyet légysi szóljon. Köszi ! Majdnem elfelejtettem: hátsó doboztartó
is elkelne. Kisipari is érdekel. e-mail: thermouno@gmail.com ! Köszi
Üdv gumisok!
Nálam is csere lesz idény előtt. Nekem a BT-014-essel semmi bajom nem volt, igaz nem is pályáztam és 5 fok alatt nem is mentem vele... két hátsó és egy első lett elfogyasztva 18ekm alatt, tehát inkább Tybee-hez közelít a stílusom, mint Kykee-hez .
A választás pedig a BT-014-es új változatára, a BT-016-ra esett, elvileg kiküszöböltek minden hibát amiről a BT-014 ellenesek mesélnek. Árban pedig kb. az említett Metzeler kategória, legalábbis ha az EUR árfolyam nem ugrik meg...
kormányt. Ha valaki tud ilyet légysi szóljon. Köszi
is elkelne. Kisipari is érdekel. e-mail: thermouno@gmail.com
Nálam is csere lesz idény előtt. Nekem a BT-014-essel semmi bajom nem volt, igaz nem is pályáztam és 5 fok alatt nem is mentem vele... két hátsó és egy első lett elfogyasztva 18ekm alatt, tehát inkább Tybee-hez közelít a stílusom, mint Kykee-hez
A választás pedig a BT-014-es új változatára, a BT-016-ra esett, elvileg kiküszöböltek minden hibát amiről a BT-014 ellenesek mesélnek. Árban pedig kb. az említett Metzeler kategória, legalábbis ha az EUR árfolyam nem ugrik meg...
Szezon végén az én gépemen is cserés lesz a gumi úgy néz ki, úgyhogy örömmel hallom hogy gumikról van szó a fórumon :)
Annyira nem közlekedek sportosan mint kykee
http://www.motor-gumik.hu/pg00...
amit itt hirdetnek párban 65.e-ért az vágatlan uj lehet ?
teeeee,ez övön aluli volt
de jót röhögtem