Csak még az asszonynál kell elkéreckednem, mondjuk ha megtudja hogy anál jobb lesz akkor biztos ő is jönni akar
Persze attól egy konkrét modell lehet vacak, nem tudom pontosan miről van szó csak a márkát akartam kicsit megvédeni!
Én SonyEricsson párti vagyok, csakúgy mint Doc
nekem nem GSR van hanem SV1000SZ, de attól még tetszik a ti járgányotok is, de még inkább a fórumotok.
Valamiért az SV topic halott, vagy legalábbis mély kómában van, havi 1-2 hozzászólás az nem annyira jó asszem
Legalább itt van élet, meg történnek érdekes dolgok: ló-pofánrugás, motortolvaj gyomrozás stb...
Mondjuk sok mindenről lemaradok, mert nem vagyok azért fent mindennap, és hát 2-3 nap alatt elég brutális mennyiségű hozzászólás esik meg néha!
Jó lenne személyesen látni ezeket a nem semmi arcokat, meg egy jó kis motorozás sem ártana! Majd Docot is rábeszélem hogy jöjjön, telefonál a munkahelyre hogy elkapta a hígfosás (pardon) vagy hogy jönnek vilanyórát leolvasni, így nem tud dolgozni menni! Igaz-e, Doc???
ezt a ojjektumot pedig DR.Rece Petrocelli körbeszigeteli az esetleges kiszűrődő hangok csillapitása érdekében!uuuhhhhh de orvosossan fogalmaztam...........akkor én mán menek is kiválasztani a helyiséget!
gazdagok leszünk...........
Öreguras pózban én azt vettem észre hogy a nekem legkényelmesebb fejtartás pozicióban szinte tartja vezeti a menetszél a siasakot és ha a testhelyzetem nem változtatom csak a fejem billegtetem ki ebből akkor érezni igazán hogy mennyit számít az aerodinamikája.
Az viszont elképzelhető hogy egy 2 méter feletti embernél már tényleg nem ideális mert a motor szélvédelme pont olyan módon tereli a menetszél ami ennek a sisaknak (és még sok ezernek) rontja a komfortját.
igy jó leszen pappeszboy?
akkoran mostan mit tegyek!le leszek puffantva mit alattoms röptéri kutya!
nem pöcsölsz pepecselsz és nem utolsó sorban remekül és sokáig kilátsz
látom szükség van rám kykendroll tsávó.
először a glettvassal pofánverem a fenyegetőző hátul(vagy elöl lóg?)lógókalapot, aztán gyorsban leszigetelem a daraboló műhelyt, hogy a láncfűrész ne hallatszon ki.
egyéb óhaj-sóhaj?