akkor mindent jol csináltam mert a középdob bilincsét is meglazitottam, meg mindent amit csak lehetett..
csak nem mertem feszegetni ill lefele fesziteni a hátso dobot
Szabi : 1x én is megszenvedtem mire kivettem , de 2x a motorblokk alá tettem 1 krokodil emelőt ,a hátsó villa alá a hátsó emelőt.A segédváz csavarok kiszerelésekor annyira emeled a m.blokknál,hogy lazán tudjad kitekerni.Így 1-edül sikerült ki-be szerelni a dobot.
Kivétel titka az, hogy leszeded az idomokat, tartócsavarokat stb, majd a középdobot is meglazítod meg az összekötőbilincset is. Így a középdob el tud mozdulni pár centit, ami elég ahhoz hogy a hátsó dobot ki tudd venni. Én lefele nyomtam a hátsó dobot, és amikor kiakadt a segédvázból, már simán le lehet húzni.
Ja és van egy eladó gyári dobom 18.000-ért ha érdekel, későbbiekben ezt vissza lehet pattintani vizsgára..
Tybee!
SOS! éppen ma ugrottunk neki a gyári kipuffot átalakítani de szépen el is akadtunk már ott ,hogy a gyárit hogy vegyük ki a helyéről... Minden idomot leszedtem de nem akart kiférni a helyéről. Aztán az egyik Full-Gas -os barátom azt mondta ,hogy a segédváz tartó csavarokat is ki kell lazítani hozzá így feladtam a szerelést.
Szóval érdekelne,hogy ti hogy csináltátok
Ha ez nem megy akkor keresgélek rá valami sportdobot. Pl Öcsi tuning vagy az itt látott egyéb készítmények
csak nem mertem feszegetni ill lefele fesziteni a hátso dobot
Szabi : 1x én is megszenvedtem mire kivettem , de 2x a motorblokk alá tettem 1 krokodil emelőt ,a hátsó villa alá a hátsó emelőt.A segédváz csavarok kiszerelésekor annyira emeled a m.blokknál,hogy lazán tudjad kitekerni.Így 1-edül sikerült ki-be szerelni a dobot.
Gurulj át Öcsimesterhez,és pikk pakk megoldja minden bajodat!
Azt is,ha újjat csináltatnál,de a belezést is!szerintem!
Ja és van egy eladó gyári dobom 18.000-ért ha érdekel, későbbiekben ezt vissza lehet pattintani vizsgára..
és hhogy vetted ki...
SOS! éppen ma ugrottunk neki a gyári kipuffot átalakítani de szépen el is akadtunk
Szóval érdekelne,hogy ti hogy csináltátok
Ha ez nem megy akkor keresgélek rá valami sportdobot. Pl Öcsi tuning vagy az itt látott egyéb készítmények
érdekelne ,hogy hol csinálják ezt a dobot? ill. hol kellene érdeklődni?
Üdv