Látom elfoglalt vagy
Figyu, szólj a mesterembernek, hogy jövő hétre vágjon egy szép hátsó gummát, csakis metzi K2 kell!
Majd szólj mennyi zsé kell még..
Köszönöm az érdeklődést,megvagyok,jól vagyok,sokat dolgozom.
Igen,összejött a plusz meló!Egyből a mélyvízbe dobtak és 900km-et mentem,rakodtam,hajnali 1kor értem haza.
Most indulok tovább, csak beköszöntem.
Remélem mindenki jól van és sokat gurultok!
Ezt figyi Tegnap az egyik felrakodó helyen beszóltak egy ilyet,hogy "mi nem tudunk motorozni,csak a lóerőkkel játszadozni."
Meghogy a 250 MZvel az ezres motorokat alázták az egyik helyi motorostalálkozó alkalmával A kipufogón és a lábtartó csúsztattak(gumi az utóbbi)
Meghogy már időben motoroztam 11évesen,mert ő már 6 évesen a pedálos Simsont nyaggatta
"...folyton az járt az eszemben , vagy eldugult az üzemanyag szűrő , vagy vizes a benzin , vagy az egyik gyertya , vagy valami elkezdett besz..ni az elektronikában stb...."
Ezeket felejtsd el!
Már nem ilyen világot élünk....
Kerüld az alacsony fordulatszámot, magas sebességfokozatban!
Hi mindenkinek , ( épp melózom )
Vasarnap voltunk mocizni és a következő dolgoz észleltem két alkalommal : 3-ikban gyorsitottam egy kicsit ( éppen ) aztan finoman visszaengedtem a gázt de nem teljesen és elkezdett rángatni a gép ( 3000 körül kb ) , ugy mindha kihagyan egy henger (vagy kettő ) kb. 1-2mp volt az egész mert rögtön visszaengedtem a gáz , meg ujrahuztam de egy jó ideig nem csinálta aztán mégegyszer......... de késöbb nem sikerült előhoznom ujra ezt a jelenséget , pedig kisérleteztem vele ...folyton az járt az eszemben , vagy eldugult az üzemanyag szűrő , vagy vizes a benzin , vagy az egyik gyertya , vagy valami elkezdett besz..ni az elektronikában stb.....ti még nem tapasztaltatok ilyet ?
HI. Azért este elmentünk motorozni, még a tök ről is folyt a víz. Kerepes Gödöllő Vácrátot 2/A n Dunakeszi Mogyoród Kerepes. Jani gyógyúlj már. XBox 360 ig nem jutottam el
, elkéstünk. Ádámnak elvásároltuk az időt, de nem felejtem el a témát..
Mentak a Kenesei motoros találkára ?
Látom elfoglalt vagy
Figyu, szólj a mesterembernek, hogy jövő hétre vágjon egy szép hátsó gummát, csakis metzi K2 kell!
Majd szólj mennyi zsé kell még..
Köszönöm az érdeklődést,megvagyok,jól vagyok,sokat dolgozom.
Igen,összejött a plusz meló!Egyből a mélyvízbe dobtak és 900km-et mentem,rakodtam,hajnali 1kor értem haza.
Most indulok tovább, csak beköszöntem.
Remélem mindenki jól van és sokat gurultok!
Ezt figyi
Meghogy a 250 MZvel az ezres motorokat alázták az egyik helyi motorostalálkozó alkalmával
Meghogy már időben motoroztam 11évesen,mert ő már 6 évesen a pedálos Simsont nyaggatta
Ááá,mi nem is akarunk motorozni
Ezeket felejtsd el!
Már nem ilyen világot élünk....
Kerüld az alacsony fordulatszámot, magas sebességfokozatban!
Vasarnap voltunk mocizni és a következő dolgoz észleltem két alkalommal : 3-ikban gyorsitottam egy kicsit ( éppen ) aztan finoman visszaengedtem a gázt de nem teljesen és elkezdett rángatni a gép ( 3000 körül kb ) , ugy mindha kihagyan egy henger (vagy kettő ) kb. 1-2mp volt az egész mert rögtön visszaengedtem a gáz , meg ujrahuztam de egy jó ideig nem csinálta aztán mégegyszer......... de késöbb nem sikerült előhoznom ujra ezt a jelenséget , pedig kisérleteztem vele ...folyton az járt az eszemben , vagy eldugult az üzemanyag szűrő , vagy vizes a benzin , vagy az egyik gyertya , vagy valami elkezdett besz..ni az elektronikában stb.....ti még nem tapasztaltatok ilyet ?
, elkéstünk. Ádámnak elvásároltuk az időt, de nem felejtem el a témát..