)...
Ivecoslaca a #4830-as hozzászólásával méltatta a lelkes szemlélődőt!
Legfeljebb némileg fáradtan, de ezt a fajta fáradtságot szívesen vállalom máskor is!
, és van akinek jóval lassabban
kell motoroznia mint ahogy megszokta! Szerintem ezen az egy napon mindenkinek belefér, hogy kicsit másképp motorozzon mint egyébként.
Tegnap még én is vágtáztam Kykee-ék csapatával, hogy Tatáról visszatérjünk a Balatonhoz, ahol is csatlakoztam párom és barátnői baráti köréhez. (Ezúton köszönöm újra Kykee, hogy a házig mutattad az utat, annak ellenére, hogy Kitti már tuti nagyon várta a Barbie babát!
)
Remélem egy hagyományt indított útjára a szervező társaság! Nagy nagy taps és köszönet illeti őket!
- és egy korsó sört megigyak, majd a nagy dínom-dánom közepette párom ölében elaludjak.
). Nos én eddig azt hittem, hogy az 200-at jelentett, de ez az eset rámutatott, hogy csak 20 volt az!
) és így legalább benneteket utolértünk. De a chopper ott szakadt le, mert nem tudta tartani a tempót, és nem találta meg a pihenőhelyet.
Örömmel hallom hogy lenne igény Szeged környéki túrára, higyjétek el 7-800 km alatt nem is igazi az élmény!
Sok látnivaló mondjuk nincs erre (nagy büdös alföld...) de azért majd kitalálunk valamit Doc-kal! A jó kis halászlé-ebéd nem probléma, van néhány hely ahol garantáltan nagyon finomat kapnátok!
A dátum nekünk jó, előző hétvégén lesz Kunmadaras (Shox Extém Hétvége, tessék majd jönni!
Lehetne úgy csinálni, hogy elétek megyünk valameddig, és együtt lejövünk Szegedre, ahol kaja meg esetleg fürdés valamelyik strandon, aztán elgurulnánk Soltvadkertig, ahol szvsz az ország legjobb fagyija van, és egy-egy brutális méretű fagylaltkelyhet bedobnánk még az arcba! Hm?