Aztán tavasszal meg sem állunk Svédországig.
erre mindenki eltűnik mint szürke szamár a ködben
ezt el tudom mondani svédül is
: försvann som en graa asna i dimman
lehet h beütöttem a fejem
az én taknyolásom semmilyen a túrával kapcsolatban itt elhangzott dologgal nem áll kapcsolatban. mindenki maga ül fel a motorra és úgy megy ahogy tud és úgy oldja meg az adott helyzeteket ahogy tudja.. én most csak így tudtam, de a lényeg ebben, hogy ÉN! úgyhogy lécci ne keressetek egymás közt bűnbakot ezzel kapcsolatban, és az egyéb dolgokat sem kéne szerintem felnagyítani most emiatt..
én mindegyikőtöket szeretem, de csak ha ezt befejezitek..
Remélem hamar talpra áll a moci. Szomorú, hogy ennyire rátok jár a rúd...
), ezeket is jelölni kell a túra útvonalán. No meg tisztázni kell az elején, hogy normál, össznépi szakaszon mit tekintünk túra tempónak. A tempósabb részeken pedig mindenki saját belátása szerint mehet, a bevárási pontoknál úgyis megvárjuk az utolsó beérkezőt is.
már jobban vagyok.. csak úgy néz ki balszerencsés a családunk ha veletek túrázunk..
Figyelem! a tempónak semmi köze nem volt a balesethez!
Ne beszéljetek úgy mintha.....
/
2. senki nem mondta, hogy a tegnapi balszerencses esetnek koze volt a "turazasi szokasunkhoz"
Nem ertem miert kell belemagyarazni/kepzelni dolgokat feleslegesen.
Eszreveteleim:
- Nem Steve-et akarom isteniteni, mert persze o is pl. eltevedt es akkor is volt idonkent szaguldozas, stb, de sokkal osszeszedettebb volt akkoriban azert a tarsasag, es a turan valo "viselkedes". Es ez nem a kinyomtatott turautvonalon mulik.
- Adott esetben en is jobban szeretnek "szaguldozni", es elvezni a kanyarokat, de nemtom miert, en szeretek figyelni is valamennyire a csapatra, hogy megvan-e mindenki, stb, es engem zavar, hogy ugy lattam mas erre szarik... (legalabbis a tobbseg).
- Neha ugyerzem, hogy tobb a felelotlenseg egy-egy esetben, mint az en tureshatarom. (de persze ez az en bajom)
- Persze mindig vannak olyanok, akik lassabbak, stb, de szerintem az mindenkepp veszelyt hordoz, hogy ha a ezeknek a motorosoknak az egesz turajuk arrol szol, hogy jaj minel gyorsabban utolerjenek a tobbieket. Tehat itt vagy azt kell csinalni, hogy gyakori megbeszelt bevarasi pontokon osszeszedjuk ujra a csapatot, vagy nem tudom, mert annak sincs sok ertelme, hogy random helyen megallunk, es varunk, mint a hujek, hogy vagy jon az ember, vagy eltevedt, vagy kitudja mi van vele, mint most Baripeti-vel. Oke, hogy hazament melo miatt, de errol akkor ott senki nem tudott semmit, csak vartunk, majd a vegen, najo tovabbmentunk, majd lesz valami alapon...
- Soxor sok helyen hallottam mar, hogy 10 motor folott NEM LEHET normalisan turazni, vagy csak max. kotel idegekkel, es szigoru szabalyokkal. Egyszeruen lehetetlen ennyi motort es kulonbozo embert normalisan egyutt tartani. Egyre jobban ugylatom, hogy ez igaz is.
Szoval ez igy nekem nem turanak tunik, hanem csapatos vonulasnak, ahol idonkent eltunnek majd megjelennek emberek :)
De persze igy is lehet csinalni :)