De a kezdetek kezdetén mikor még nem volt benne csak 3000km akkor a legtöbb 210-volt de azt is csak akkor az egyszer láttam, és még a levegőszűrő akkor elvileg jó állapotban volt!
Ennyit 4. végén megy. Bár utána már lassan emelkedik a számsor, de emelkedik....
Mennyi km van a gépbe?
Levegőszűrőd nincs eltömődve?
Szervizbe esetleg hibakód kiolvasás...
Hello mindenkinek! Lenne egy olyan problémám amire megoldásokat várok, hogy a GSR600-asom nem igazán úgy szedi a lábát ahogy én azt elvárnám tőle! Kicsit lassúcska! Egy bizonyos sebességnél nem megy többet és akárhogy tépem a gázkart nem is akar változni! Már javasolták a kipufogó cserét de a gyári kipufogóval is el kellene érnie egy bizonyos sebességet! Ha valaki már (vagy még) tapasztalt ilyen problémát kérem segítsen hogy mi a megoldás!
Üdv !Eladnám a GSR-m !HA tud valaki valakit akkor szóljon!Megeggyezünk!GSR 600 A ABS-s fékekkel,gyöngyházfehér szinben!2008.07.-én vásárolt 0 km-el!4200 km-t ment azóta,de csak munkába járás céljából!Bukógomba van rajta és gyönyörű újszerű állapotban van!Fűtött garázsban tárolt!Szervizkönyv,2 db gyári kulcsal!1,5 év garancia fél év assistencia szolgáltatás!
de szerintem ha nem tükrözöd akkor nekem a vastag(kicsit még vastagabb) fehér kerettel a piros meg sárga,ahogy eddig volt,az ok
Oldklu: kész a márkajelzés,akár,ha tetszik....
ezt meg kell nézetni szervízben annak a mocinak baja van lehet csak 3 hengeres
Szervizbe kiolvassák, van-e tárolt hiba.
Levegőszűrőt nézd meg.
http://www.zoom.hu/szirena/har...
Mennyi km van a gépbe?
Levegőszűrőd nincs eltömődve?
Szervizbe esetleg hibakód kiolvasás...
250? Mert akkor sok mindenre nem számíts már....
a Mátrában is dolozol ?
Na sziasztok,jó éjt mindenkinek
Oldklu: kész a márkajelzés,akár,ha tetszik....