Az hogy jobb-e vagy nem jobb-e az viszonylagos, kinek mi tetszik. Anyagra a bódis is szinvonalas kipuffot gyárt. Viszont hallottam már bódist is és leo-t is és nekem a bódis jobban bejött. De a leonak is szép hangja van..
Ha egy 2 milliós motort egy 10 ezer forintos riasztóval akarod védeni ami max vinnyogni tud, hát lelked rajta..Én a helyedben azért nem sajnálnám a motortól a biztonságot
Azt azért szerintem Te is tudod,hogy amit elakarnak vinni azt el is viszik! Általában nem sokat bíbelődnek pláne motorral!
A gps-es riasztók se érnek szart se,egy kis zavaró elektronika és ...
attól majd visszább esne a betörések száma, lenne egy két halott de utána nyugottan bezárhatnának legalább egy börtönt
más visszatartó erő itt úgysincs
jaja, kint aki a portádra lép azt elintézheted. De itt még Te kerülsz bajba ha ellenállsz..Hihetetlen. De csinálok én magamnak kiskaput ha már ott tartok..
Lenne még egy hatalmas kérdésem
Mit választanátok ha 2 kipufancs közül választhatnátok?
BÓDIS vagy LEO VINCE?
A gps-es riasztók se érnek szart se,egy kis zavaró elektronika és ...
nem is olcsó
akkor az ilyen 10-15.000 ft riasztók nem is jók mi?
GSR-be és a gixxerbe is ez van. LCD pageres riasztó, ami nálad is jelez, nemcsak a motor riaszt. Csakis ajánlani tudom..
Van valakinek tapasztalata a motorriasztókról?Melyik jó meg melyik mennyibe kerül,akksit mennyire szivja ilyesmi....
más visszatartó erő itt úgysincs
sörétest minden magyarnak