Én is itthon már egy ideje. Nagyon tuti volt... elfáradtam. Jó dolog a határaidat feszegetni és a félelmeidet legyőzni. Nopara az út porát lemostad magadról?
Nagyon figyelj oda vásárlásnál! Nekem már sikerült belefutnom egy töröttbe, mielött hozzám került a mostani GSR!
Ajánlanám, hogy vigyél magaddal egy szakit (aki látott már motort közelről)
Egyébként a GSR hibátlan gép!
Mondtam, hogy ha lehet ennek a segítségével megcsináljuk a tied..... miért akarod mindenáron magadénak? Tudod, hogy nem olcsó mulatság. Főleg, hogy ez már kék világítással van....
Nem a kérdés volt illetlen.
Ha én bemegyek valahová, felhívok valakit ......mert szeretnék valamit, akkor előbb bemutatkozom.
Szóval szerintem senkit nem bántottál meg, engem meg főleg nem...(elég nehéz ) .....és nem vagyok kedves .... és ez a külön elnézést kérés olyan ironikus szagú ...
Látom, azért te is látod a lényeget, "ha akartak volna, válaszolnak stb." ha nem csak egy nicket látnak/látunk és valóban van kinek válaszolni, mert megtisztel minket azzal, hogy kitölti az adatlapját, akkor biztosan sokan szívesebben válaszolnak....valakinek
Csao!
Én is használt k6-os GSR-t vettem 14000km-rel! Típushibáról nem tudok. Mindenképp nézd vagy nézesd át a motort. Én csak jót tudok mondani róla. Szerintem erős,szép és jól kezelhető motorod lesz ha a GSR-t választod!
Én épségben itthon, quva jó volt a ring.
amúgy köszi a válaszokat!
Nagyon figyelj oda vásárlásnál! Nekem már sikerült belefutnom egy töröttbe, mielött hozzám került a mostani GSR!
Ajánlanám, hogy vigyél magaddal egy szakit (aki látott már motort közelről)
Egyébként a GSR hibátlan gép!
Imádom!
Ha én bemegyek valahová, felhívok valakit ......mert szeretnék valamit, akkor előbb bemutatkozom.
Szóval szerintem senkit nem bántottál meg, engem meg főleg nem...(elég nehéz
Látom, azért te is látod a lényeget, "ha akartak volna, válaszolnak stb." ha nem csak egy nicket látnak/látunk és valóban van kinek válaszolni, mert megtisztel minket azzal, hogy kitölti az adatlapját, akkor biztosan sokan szívesebben válaszolnak....valakinek
Én is használt k6-os GSR-t vettem 14000km-rel! Típushibáról nem tudok. Mindenképp nézd vagy nézesd át a motort. Én csak jót tudok mondani róla. Szerintem erős,szép és jól kezelhető motorod lesz ha a GSR-t választod!