Na végre! Gratula. Nekem is az a véleményem,ha 60.000 t szánsz sisakra én még körbe néznék. 120 ról 60 ra. Én az ilyenekben nem hiszek. Náluk vettem az Alpinstar csukámat. 47.000
minusz 20%. Ennyi. Na majd dumálunk.
Sziasztok.
Olyat dolgot szeretnék most megosztani veletek ami sok ember testi épségét veszélyeztetni fogja .Sajnálattal kell közölnöm mindenkivel,hogy a k9 gsr600 vásárlásom sikerrel járt és személyemben egy újabb gsr fan kerül azt útcákra .
Jövő hétfőtől mindenki akár ha kell kétszer is nézzen szét mielőtt kilép bármilyen jellegü aszfaltra .
Köszönök eddig minden jellegü segitséget tőlletek és bízom benne,hogy mihamarabb tudok csatlakozni egy-egy túrára.
Észrevételeim a motorral kapcsolatosan rendszeresen megírom és mivel ismerem magam még jópár kérdéssel foglak zavarni benneteket.
Legyetek jók és jó motorozást mindenkinek sziasztok
megint 3as holtverseny
minusz 20%. Ennyi. Na majd dumálunk.
és G r a t u l á l o k hozzá
Olyat dolgot szeretnék most megosztani veletek ami sok ember testi épségét veszélyeztetni fogja
Jövő hétfőtől mindenki akár ha kell kétszer is nézzen szét mielőtt kilép bármilyen jellegü aszfaltra
Köszönök eddig minden jellegü segitséget tőlletek és bízom benne,hogy mihamarabb tudok csatlakozni egy-egy túrára.
Észrevételeim a motorral kapcsolatosan rendszeresen megírom és mivel ismerem magam még jópár kérdéssel foglak zavarni benneteket.
Legyetek jók és jó motorozást mindenkinek sziasztok
Nekem csak motorom.