Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szabadítsátok ki Kykee-t
1.Baripeti
2.Nopara
3.Hentes
4.tsanyi
5.syr
us6
6.Gekko
7.Abdul
8.fndi
9.crazyJoe
10.Coyot
11.
aya
12:Britton
13.Hojtjej
14.wasp
15. Reet
16. Maci- az összeg már Kykeenál bő 8 hónapja

Na így már kinéz valahogyan.
Szabadítsátok ki Kykee-t
1.Baripeti
2.Nopara
3.Hentes
4.tsanyi
5.syr

us6
6.Gekko
7.Abdul
8.fndi
9.crazyJoe
10.Coyot

1
1.
aya
13.Hojtjej
14.wasp
15. Reet
16. Maci- az összeg már Kykeenál bő 8 hónapja
Tomassával mi van? Rég nem hallottunk róla.
Köszi mindenkinek a jó kívánságokat, nektek is legalább 10szer ennyi balesetmentes km-t remélem július végéig meglesz a jogsi hogy azért még egy pár 100 km-t tudjak beletekerni idén.
Majd biztos fogok egykét dolgot érdeklődni kérdezni de egyenlőre a motor mégcsak pihenget.

Addigis nektek jó motorozást!

Üdv.
Kevin
Szabadítsátok ki Kykee-t
1.Baripeti
2.Nopara
3.Hentes
4.tsanyi
5.syr

us6
6.Gekko
7.Abdul
8.fndi
9.crazyJoe
10.Coyot
1
1.
aya
13.Hojtjej
14.wasp
15. Reet
igen!nékem is maradt ............
...és jó estét géeseresek
Szabadítsátok ki Kykee-t
1.Baripeti
2.Nopara
3.Hentes
4.tsanyi
5.syr
us6
6.Gekko
7.Abdul
8.fndi
9.crazyJoe
10.Coyot
11.
aya
13.Hojtjej
14.wasp
Egy tank benyára való nekem is megmaradt a hétvégi motorolásból....,mert ez a buzi időjárás
Na ez a nap is véget ért,megyek haza....... (bazz... nem is volt nap )
Ötshimura elindult a kedveséért almádiba,,,mi meg 38an elálltuk az útját,,,,,szegény meg ahogy épp kiszabadúlt a polírkorong mellől ,tisztára mint egy afró magyar,tök fekete arcal kiszált a kocsiból és a meghatódottságtól könnybe lábast a szeme,,,,,nagyon szeretetre méltó ember,,,,Nagyon Boldog SZÜLETÉSNAPOT Öcsi Lajos,,,azaz Ötshimura a kipumestrek királyának az Istene
De nem volt benne, h eltörik a csaja lába
Ötshimura szülinapja jól sikerült meglepetés buli,,,,meghatódott az ÖCSI,JÓ VOLT NÉZNI,,,JÓ SRÁC....ÉN MEG MEGVAKULTAM A stroboszkóptól
Csak 1 egyszerű hentes gyerök, akinek napmintnap vér tapad a kezéhez és gyöngyözik a verejték a homlokán! De megpróbálok ember maradni méghozzá földönjáró és sohanemakarom elfelejteni,h honnan jöttem és kiksegitettek idáig jutni! Sajnos ezeket felejtik el 1re többen!
Szabadítsátok ki Kykee-t
1.Baripeti
2.Nopara
3.Hentes
4.tsanyi
5.syr
us6
6.Gekko
7.Abdul
8.fndi
9.crazyJoe
10.Coyot
11.
aya
13.Hojtjej
OKSA!
No Para! Majd korábban csörgedezek majd legközelebb
Basszus de xar az idő........
klánba gyere át lécci,,
"És ha egyszer Valaki megbélyegeztetik,azt a bélyeget könnyen le nem mossa!"
Kár,pedig "híttalak" hogy teljesebb legyen a csapat amelyik csapat valamerre
Nem baj,majd "NEXT TIME" ahogy a művelt szovjet mondja
Amikor mentünk dobogókő felé,az Üvegtájgernél,amikor mondtam hogy megyek a Hringre,és nincs gatyám,erre Te azonnal mondtad hogy akkor itt van,vidd az enyémet! Fehér indián nem felejt ,vazze Ilyet nem mindenki csinál,és ezt az elméletemet igazolja a "majdnemsittes" megmentési akciód is,tehát ne beszélj vissza! Egy Úr vagy és nincstovább!
én 1/2 8 után kivagyok kapcsolodva
Sajnálom, h pont akkor volt varrónőnél a gatyád és nem értél rá f1 után nem rémlik Na mi akkor voltunk Császáron!
Július 18 cantry fesztivál
Császár, Henryk pub
Élő zene, étel, ital, sátorozási lehetöség!
Úhh,odas mikor visztek el engem is? Nem a szájbalövésre gondoltam,hanem arra a Cowboy helyre,tetszik!
Amikor mentem motorolni Agárdra,Bicskéről indultunk,és én hívtam mobilon a Parabácsit,de nem volt kapcsolható,amikor meg lementünk hirtelen Wasp al Bicskére(megrántani a csávókat egy KV val ) akkor is hívtam,de akkor sem volt kapcsolható ,nna,szóval én próbálkoztam,és fogok is
Köszi Api azé tetemes elönybe van veled 1ütt Nem azt irtam, h Ők az okai, d talán része ez is! Ezenkívül lehet még más ok is amiről mi v ck én nem tudok! De a kép magáért beszél! kuksa: