Lassan már mehetünk a nyomdába kinyomtatni GSR KLÁN szleng szótárát
Ha a GSR KLÁN arra fog rádióaktivizálodni,azt Paks nem felejti el!most nem lehetne,mert eléggé leszívott az éjszaka!?
Szerintem nem szabad a motorok súlypontján változtatni
semmilyen eszközzel, mert látjuk ugye Hidi szomorú példáját, ( Ö "megültette a gépet) ezáltal rövidebb lett a rugóút, tehát nem nyeli rengesen az út hibáit... hasonló illetve forditott a helyzet, ha te megnöveled az ülésmagasságot... megasra kerül a súlypont, és nem lesz kanyarstabilitás.... szval inkább húzd összébb a lábaid és már minden oké!
Kék GSR600 Kistarcsán lakom
!Ha lenne valami megmozdulás szivesen csatlakoznék!
De komolyan kérdezem ám ????
de ettől függetlenül életem egyik legjobb kajálása volt!
Még jó, hogy nem bölényhúst kértem, azt hogy oldották volna meg?
Szerencsére nem lett komolyabb bajod! A mocit sajnálom, de az is jól megúszta. Én a hétvégi túrán fácánlevest kajoltam, szóltál volna, adtam volna belőle.......
Egyrészt sajnáltam szegényt (még rángatózott mikor visszamentem), másrészt nem is nyújtott igazán étvágygerjesztő látványt ott a betonon, sárosan + véresen...
Hiddel el lehet meglepödnél,hogy még mennyi mindent nem tudsz a motorozásról!És én sem!nem mindegy,hogy tudatos vagy tudattalanúl motorozol!
Köszönöm a lehetőséget,de szart nem szeretnék vezetni,jó nekem a GSRem!Ő legalább nem hisztizik,ha rosszúl veszek egy kanyart!
Tudok én hazudni,de nem rendesen éppen ezért nem is teszem,csak épp amennyire a szükség kivánja!
A Tamcsi nem emlitett semmit a tegnap estéről?????Arra motoroztam felétek és a háztól nem messze megpillantottam,majd leálltunk dumálni!Ez elég későig kitartott ,gondoltam már nem zavarlak téged,igy elindultam haza!
....gyakorlok,gyakorlok,bammeg!
üdv kykee