Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóvan, biztos legális, ha te mondod
te kis perverz, hát persze, hogy jöjhetsz..én forgatom a baseball ütőt, kykee meg bepakolja az üzletet.....
ott léehetek, csk nézném
tedd már fel a videót, mert ha nem megyünk kykeeval és szex lesz
The doktor után, the aszisztens!
a vérzés tényleg jót jelent: van vérkeringés, így el tudja látni az ujjvéget is. ez feltétlenül kell a seb gyógyuláshoz. nem lesz itt baj jóéjt !
Köszönöm jól,ari vagy!
holnap délután dől el hogy megmarad-e vagy sem. fájdalom kb annyi mint a történés után 1ö perccel volt,azt mondták a dokik,hogy jó ha vérzik meg fáj(hát nekem nem tűnik annyira jónak )
holnap helyzetjelentek,tuti legyetek jók
Tegyük hozzá, hogy a termékhez nem kell!
Ha azt felszereled valamire, amire előtte volt egy mindenre kiterjedő, komplett típusbizonyítvány leadva a forgalomba helyezhetőség miatt.
Akkor annak a járműnek megváltozott a típusbizonyítványban engedélyezett felépítése...vagyis a változtatás után a komplett járműnek nincs engedélyezett, átépítés utáni módozatot magába foglaló műbizonylata. Vagyis hivatalosan nem közlekedhetne.....
De te vagy a jogász, én csak az egyszerű szabályokat értelmezem.
Gekko merre vagy ? minden oké
Ha nem túl kirívó valami, akkor nem szólnak, szerintem....
Szasztok! Ferko,ne legyél írigy a Kykee buzi, ezt akarod ,
2011-ben pity!NO PARA!
tegyük hozzá, hogy ha TÜV-el vagy E betűvel rendelkezik akkor nem kell típusbizonyítvány.
véletlenül két szűrőt rendeltem, nem kell valakinek egy Hifiltro olajszűrő? 2000 Ft.
dzsó estét!Gekko hol a vidió fikázni tudol már
És a műszakivizsgán?
Igen most néztem. Tudsz a sonátáról tuti prosit hozni. Szeretném, ha csinálnál a szalonban lévőről 1 - 2 képet kivülről és belülről.
Oszt elküldenéd a mail címemre. Na most jól megdolgoztatlak.
Szerintem nincsenek, mert változik....
A honlapunk meg el van hanyagolva
Amúgy ez
Nem biza....
De a gyakorlatban nem szarakodnak ilyennel.... (még)
Gino a szalonban lévő autók fenntvannak a honlapotokon? Mi a
honlapcímetek?
Na igen! Az kilátás.....! Leírhatatlanul csodálatos! Irigy is vagyok kykeere!
Köszi. Ezek szerint akkor semmiféle E betüs legális dobsem franko?
Semmilyen utólagosan felszerelt, a gyári állapotot megváltoztató tartozék...... megváltoztatja a bejegyzett típusbizonyítványban foglaltakat. Tehát közúti forgalomban nem használható a jármű.
Ez szinte mindenre igaz.
Tehát szerinted ki a f....t érdekli ez?

Mindenki, mindent saját felelősségéra szerel fel.

Szóval, ha valami nem gyári a motoron, joggal kötözködhet. Sajnos.... Simán berendelhet NKH-hoz és tuti nem fogsz tudni mutatni az átalakított motorhoz mindenre kiterjedő típusbizonyítványt, jóváhagyási bizonylatot.

Erről ennyit.....
FIGYELEM!

A MASTEK kipufogók nem rendelkeznek TÜV minősítéssel, ezért saját felelősségedre szereled fel,
kérésre kiszerelhető hangtompítóval látjuk el, ami megfelel az előírt hangelőírásoknak,
és így kikerülheted az ellenőrzések adta problémákat!
Erről mit tudtok ezen kivül? Pl. ? HUF.