Köszönöm jól,ari vagy!
holnap délután dől el hogy megmarad-e vagy sem. fájdalom kb annyi mint a történés után 1ö perccel volt,azt mondták a dokik,hogy jó ha vérzik meg fáj(hát nekem nem tűnik annyira jónak )
holnap helyzetjelentek,tuti legyetek jók
Tegyük hozzá, hogy a termékhez nem kell!
Ha azt felszereled valamire, amire előtte volt egy mindenre kiterjedő, komplett típusbizonyítvány leadva a forgalomba helyezhetőség miatt.
Akkor annak a járműnek megváltozott a típusbizonyítványban engedélyezett felépítése...vagyis a változtatás után a komplett járműnek nincs engedélyezett, átépítés utáni módozatot magába foglaló műbizonylata. Vagyis hivatalosan nem közlekedhetne.....
De te vagy a jogász, én csak az egyszerű szabályokat értelmezem.
Igen most néztem. Tudsz a sonátáról tuti prosit hozni. Szeretném, ha csinálnál a szalonban lévőről 1 - 2 képet kivülről és belülről.
Oszt elküldenéd a mail címemre. Na most jól megdolgoztatlak.
Semmilyen utólagosan felszerelt, a gyári állapotot megváltoztató tartozék...... megváltoztatja a bejegyzett típusbizonyítványban foglaltakat. Tehát közúti forgalomban nem használható a jármű.
Ez szinte mindenre igaz.
Tehát szerinted ki a f....t érdekli ez?
Mindenki, mindent saját felelősségéra szerel fel.
Szóval, ha valami nem gyári a motoron, joggal kötözködhet. Sajnos.... Simán berendelhet NKH-hoz és tuti nem fogsz tudni mutatni az átalakított motorhoz mindenre kiterjedő típusbizonyítványt, jóváhagyási bizonylatot.
A MASTEK kipufogók nem rendelkeznek TÜV minősítéssel, ezért saját felelősségedre szereled fel,
kérésre kiszerelhető hangtompítóval látjuk el, ami megfelel az előírt hangelőírásoknak,
és így kikerülheted az ellenőrzések adta problémákat!
holnap délután dől el hogy megmarad-e vagy sem. fájdalom kb annyi mint a történés után 1ö perccel volt,azt mondták a dokik,hogy jó ha vérzik meg fáj(hát nekem nem tűnik annyira jónak
holnap helyzetjelentek,tuti
Ha azt felszereled valamire, amire előtte volt egy mindenre kiterjedő, komplett típusbizonyítvány leadva a forgalomba helyezhetőség miatt.
Akkor annak a járműnek megváltozott a típusbizonyítványban engedélyezett felépítése...vagyis a változtatás után a komplett járműnek nincs engedélyezett, átépítés utáni módozatot magába foglaló műbizonylata. Vagyis hivatalosan nem közlekedhetne.....
De te vagy a jogász, én csak az egyszerű szabályokat értelmezem.
Oszt elküldenéd a mail címemre. Na most jól megdolgoztatlak.
A honlapunk meg el van hanyagolva
Amúgy ez
De a gyakorlatban nem szarakodnak ilyennel.... (még)
honlapcímetek?
Ez szinte mindenre igaz.
Tehát szerinted ki a f....t érdekli ez?
Mindenki, mindent saját felelősségéra szerel fel.
Szóval, ha valami nem gyári a motoron, joggal kötözködhet. Sajnos.... Simán berendelhet NKH-hoz és tuti nem fogsz tudni mutatni az átalakított motorhoz mindenre kiterjedő típusbizonyítványt, jóváhagyási bizonylatot.
Erről ennyit.....
A MASTEK kipufogók nem rendelkeznek TÜV minősítéssel, ezért saját felelősségedre szereled fel,
kérésre kiszerelhető hangtompítóval látjuk el, ami megfelel az előírt hangelőírásoknak,
és így kikerülheted az ellenőrzések adta problémákat!