Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

neked biztos.
Ebben a melegben nem is szabad motorozni! Veszélyes!
elaludtam reggel, kilenckor indultam, és nem volt kedvem a nagy melegben pályázni, inkább a hűvösebb utakat kerestem....
Hát jól eltévedtél, kakucs nem arra van....
Na megjöttem, mentem egy Rétság-Salgótarján-Mátraszele-Mátraháza-Gyöngyö
s-Gödöllő-Pest kört. 360km, kifáradtam mint a dög.
Rétság fel volt a külsőben locsolva gázolajjal, nem is mentem többet rá, a Mátra üres volt, mentem 6-ot le-fel
Mikor lesz fizetés? Elsején?
jaa,Te is tudsz!
fel vagy véve
azért öreg ember nem vén kecske,fel a fejjel
Mondjuk az én tárcsazáras borulásom utánozhatatlan!
ez most valami célzás vót Te fehér nigger? habár...asszem találat.....
Kösz! De minek neked menet közben az idő ? állíts csak arra. És kész !
Úgy úgy ! Jól mondod,,,, Telik az idő! néha már azon gondolkodom mikor kellene a fekvő próbákat elkezdenem a temetőben
Elöljáróban annyit elárulok, hogy ha látsz gyorsan közeledni több GSR-t, hátulról...gyorsan feléd...akkor nem ők tolatnak....hanem te haladsz!
szegény Api,kidobták a Dunapartra.........pedig amikor utoljára láttam,még használhatónak nézett ki
hát így telik az idő? (az ideje )
húú,megtanícc engöm is arra,hogy?
Amióta lezárták a Petőfi S. utcát, azóta az Alagút felől közelítem meg az Andrássy utat... de reggel elbambultam a BAH-nál és az Erzsébet hídon kötöttem ki. És mit látok a rakparton... Sütipapi ott sütteti a hasát... kemény az élet.
A Km/h nagyobb számok...azon jobban lehet látni...
Mondjuk én más dolgokból szoktam megállapítani.
ma dolgozom,de holnap otthon pihike,reinkarnálódás.... ö ö ö izé,,,,regenerálódás,bocsi
hát ha lassan megy az ember,akkor azon látja adott esetben,hogy mozgásban van.......
hülye vagy hüje? telya vagy teja?
Miért kellene menet közben nyomogatni?
Nekem mindig az órát mutatja.
Miért mutatná a total vagy a napi km-et? Azokat minek nézni....
Szia. Szép az üllésed meg az egész gép. Valahogy kellene látni a pontos idöt, tudom hogy van saját órája de néha nem tudom menetközben nyomogatni a gombokat. Nekem sem tetszik nagyon, de most nem tudok jobbat.
Herr Gekko. Ön a multkor nem válaszolt nekem, hogy a dolgozóban megtalálható-e? Vagy az éves betegszabadságát tölti? Így ezáltal
szabadprédára van hagyva a gsm vállalkozás.
eh..... a modern kor.....már nem cukros bácsik vannak....hanem KV-s bácsik, akik KV-val csalogatják magukhoz az ártatlan és jóhiszemű embereket.....hogy aztán jól