Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te mióta lettél ilyen emberi testtel foglalkozó?
"össze-vissz-air" Viszér....igen,van olyan
csuprozniii?
méé ?én nem hunbuk,meg spekulációról,meg babonáról beszéltem,,,,,tényekről,bammeg tényekről...amik bár ne lennének,,,,lehet sokkal,de sokkal pörgösebb lenne ez a topic és csak a baromkodásról szólna,mint elötte.........
na aztán megyek csuprozni

ez a szin variáció amiket itt elhisztek ez az egész csak egy spekuláció vágod valaki ráéró egyetemi docensek bepögyögték a gépükbe hogy mennyi mindenre aszociálnak ezekről a szinekről és te meg bemagyarázod magadnak hogy köze van a barátaid halálának a szinekhez, ez egy spekuláció szerintem és semmi de semmi köze nincs hozzájuk max a véletlen egybe esés
haggyadmán,hisz tudod....fejreesett.....osszevisszair néha....
na jó éjt,megyek mert hamar lesz reggel jó éjt
akár,de neked jobban áll-----már mint a rózsaszín
pl. rózsaszin... ........ ......
ezt kinek írtad?nekem?csak a spekulációs fogalamt magyarázd meg,hogy érted?
terenszhill
Na tüntem, jóccakát!
ez már nagyon dzsuker tetszik.....
Gratula!
Igaz nekem gradit színű van,,még is majdnem ott maradtam,,,,,de a sorskönyvbe nem tudunk beleírni,radirozni,csak elfogadni,,,,,én speckó a vidám színeket szeretem,,,,
haggyad már ezt a babonát, humbuk kitalációt spekulálást
senki nem a szin miatt megy a falnak csa a terenszhill
Köszi, én nem a gugliból néztem, belülről jön!
a képről már sejtettem hogy nem csak egy szimpla autó.téged ismerve....
ja meg az eladott motorok 80 % a is az volt igen fekete
vigipapa motorja olyan szürke volt, mint a tied
Én ugyan ezt el tudom mondani,,,sőt,,,,,az új kapcsolatom is a GSRnek köszönhető,,,,,,,és már tervben a GSR baby,,,,jövő dec,ha minden jól megy,,,,,,,,imádom a motorom,imádom a motorozást,de legfőképp ezt a tarsáságot,,,,ez is a motornak köszönhető,,,,szintől függetlenül,,,,,motorozni jó és boldogító
Gekkó

Mi a bajod ezekkel?,,,,,,,nem értelek,,,,,,komolyan de ha akarod akkor innnetől kezdve ilyenek teszek:----------------jó?tetszik neked?-------nézd-----------szerintem tök egységes------------- .....továbbá én nem alliuteráltam a szinre,,,én csak leírtam a tényeket,,,,,hagyjuk,,,,,,,de a Macit és aVigipapát kihagytam,,,,,,fekete volt az is,,,,,,,
ezt 1 hónap alatt építettem át, egy full gyári pickup-ból... jó kis meglepi trakesz volt.... volt döbbenet a soksok milliós bmw, merci stb tulajok szemében a lámpáknál, mikor rágták a kormot kétpofára hátúlkullogva.....
szép mondat
Feketénél azt irja:
'A fekete színről az erőre, az elegenciára, a formalitásra, a halálra, a gonoszra és a rejtélyre asszociálnak az emberek.'
Tehát "ASSZOCIÁLNAK" az emberek,nem az,csak arra asszociálnak,tehát az ember a hiba,nem a szin