Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem kétrészest vegyél az nem olyan macerás mint az én egyrészesem és külön külön is tudod használni
Jó napot all!

Tervezem egy bőrruha vásárlását,így az öszi leakciózások idején erről kéne egy kis infó!
1. 1v2 részes jobb
2.milyen márka(tudom mindenki a sajátjára esküszik) de berikböl is van 100 fajta arlen nessböl is stb.
3.ha tudtok valami címet adni?

én ezt találtam elég jó árban vannak!(legalábbis szerintem mint laikus)
link

ha ezekből tudtok ajánlani az is jó

köszi aki segít
Ja és van rólam fent kép...
Annyira azért nincs elrejtve az a szám. Fél perces google-zás után bárki megtalálhatja. Csak ennyi gondom van, hogy nem tom melyik darabban van. De akkor majd lemegyek nánásra aztán megnézem, ha nincs más megoldás. Még anno te írtad hogy töltsem ki az adatlapomat, akkor ezt meg is tettem... most meg ennyire ellenséges vagy. Tudom hogy munkádból adódóan alapból bizalmatlan vagy, de nekem nem tűnt fel, hogy valami gyanúsat kérdeztem volna... de mindegy. Bocs a zavarásért...
Hogy ezért én mit fogok kapni....
Jóó reggelt!
Na látom több dolog is felmerült...próbizom sorjában megoldani...
1. Látom egyesek hiányolták a "buzizást" tehát PUSTIIIIIK!
2. Hayabuxás kékpulóvert elhozom én,ma megyek a Szondiba,nem sértődött a pusti....asszem,csak morcos ,mert a moderátor nem bocsájtott rendelkezésre "buffogtatós" szmájlit,és ez kiborította a pustit!
3. Szép amit műveltek egymással,Ti igazán nem vagytok túlzottan szerelmesek egymásba.. ..tudják azok akiknek szólt, jól nyomjátok... csak szerintem ezekben az anyagi és lelki -válságos időkben nem kellene egymást marni,hanem inkább segíteni egymáson...de ehhez semmi közöm,és megyek a qrva mamukámba...a fasznak ugatok ebbe bele ezt magamnak,pusti!
4.Dinó...lélekben Veled vagyunk egy páran!
5. fndi---majd jövő 7végén megyünk...pusti,ne izgulj,úgyis át leszel baszva....
Na további szép napot pustizásosat!
aszittem.... vifíl?

Fndi, te meg legyél cseppet gyanakvóbb. Vagy már ilyen szinten kilazított a nyugdíj? Anno CB halála után bepróbálkozott itt egy biztosítós gyerek, kykee emlékszik rá, őt telefonon is kereste.
Nana! Még rád is megheregszenak ezért a csúnya viccért! , különben a himzés ára tervezéssel együtt : 100,. FT, mert ezt jutányosan csinálják!
ok azt én fizetem
Zoli! Rád biztos jó,-Macira nembiztos , mert ő Maci,- de neked van már hasonló, nem? Van két Hayabusés is, most kidobjam, mert a sértődöttnek úgy sem kell. Pedig a Hayabusa alá odahímeztethetem még, hogy "pusti", hogy a kedvébe járjak és kiengeszteljem!
A profi tudja, a nem profi, meg nem tudja nyomtalanul átalakítani! Az bukik. A profi, meg nem kérdez!
tehettél vona fel róla képet bácsi
van képe te szuperzsaru csak tattincs rá
amúgy meg ha átakarja ütni a számot akkor ne hiném hogy itt kérdezi meg hogy hol van

lazicssál maci fijúúú
Igen. Ha nem vagyok ott, Ildi megmztatja. Ha jó rád, viheted, O.K.?
(Nem gratisz! )
reszka, kép nélkül, ismeretlenül hadd legyek bizalmatlan, ez szakmai ártalom nálam.
Azért, kicsi Gino, mert mint azt neked is illene tudni, a lopott kocsik, motorok esetében az azonosítást a rejtett számok alapján végik, amiket szeretnek eltávolítani. És ha olyan kérdezi, aki még nem tud minden pontot......na, gondolkodj, amérikás.
jó reggelt
bent van a boltban? Megnézem ma
Jó Reggelt!
Elkészültek a Rizlakék macifölsők. fndi-féle hát és mellhimzéssel. Elég jól! Köll valakinek? Ezekre méricskéltem a "mejjebőséget"! (Nekemnek nem jók, mert hasban nem ér össze! )
hozzál nekem is
Jó regggelt! tipli melózni........... kell a píízzzzzzzzzzz
Kösz a bizalmat!
Amúgy régebben jártam már itt a fórumon csak az már jó rég volt...
Ez a kép nekem is meg van, de azért köszi. Az a gond hogy lezúztam a bal oldalát kicsit, aztán a generátor fedél egyik csavarja kiszakított egy darabot a blokkból, amihez a blokk középső darabját kell kicserélnem. Viszont így messziről nem tudom eldönteni hogy az a szám melyik darabba van beütve. Ha abba ami nekem kell az szopás, ha nem abba akkor kevésbé szopás de azért úgyis az...
es?
Nem ertem miert ne mondhatna meg, hogy mi hol van....
az ilyen válaszokkal óvatosabban, kolléga, ismeretlenek felé....ki tudja, nem-e az alvázszám motorszám eltüntetésén működik.
itt van
fndi beverte a fejét is , szóval, ha valakinek kell megmaradt