Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Boldog reggelt mindnekinek

te utolsó szemét
Gr!
NEM LEHET KIMÁSOLNI!
Mert magamévá akartam tenni, de nem tudtam!
Kor kérdése, vagy van valami más titka is?
Gr! Mi az, hogy zöldséges?
Noparát "rakja meg" valaki?
Szia Kufár ! Ez a smile egy hét meló volt . Van zöldségesben is , de azt nem rakom fel , mert , mert nem .
Szia GR! És mindenki!
Ez a smile nagyon csúcs!
Az a kidülledőszem!
Akárcsak az EI-t látnám!
Hayacsajnak szeretettel a várva várt smile :
Most kezdjek el hisztizni ?

ugye milyen édibédi
Szia !
jól beszéltél, most már töröld + a pofidat, hogy nézel ki
Hello mindenki ! Szia Gino .
Anyám visszaolvastam.............mintha egy rossz lepukkant kocsmába estem volna be,,,,,részegen én is de igazából az lenne a legjobb ha már tényleg mindenki magát adná,akkor nem lenne semmi gond,,,,mert úgy fogadom el ahogy van,,,ha meg nem tetszik,akkor nem belevau,amihezz közöm sincs,,,,ennyi,ezt igy kell megoldani a továbbiakban.....ha meg én épp káromkodom,az nem azért van mert tajparaszt vagyok,,,,,ha meg a másik épp artikulál és szépen beszél,az meg azért van,mert neki úgy eski jól,,de ezért nem bántom,mert csak épp nem tetszik,vagy rossz paszban vagyok,,,,,,,igazából,a legjobb az lenne,ha az ember minden röhögne,,,,ha meg bajom van a másikkal akkor ott a mobil,az msn,a skype,az sms,szócső,stb...vagy egy kávézó a személyes talihoz,ennek megbeszélésére,,,és akkor nincs, hogy valaki még pártfogol valakit,akit még megvéd az,,,vagy bármi,vagy valami,amitől mégnagyobb rezgést kellt,,,,,továbbiakban ha ez igy lesz,ki lesz innen tíltva,,,,,jogom van hozzá,mint alapító tagnak,akár csak Abdúlnak,Tybeenek,Syrusnak.....jelezném,hogy nem kisajátítottam a topikot,,,,,,, konkrétan mától az az enyém természetesen ez csak vicc és a legjobban szeretném,ha olyan lenne mint rég,pártatlan és a jókedvről,barátsáról,kellemes túrákról,jó sztorikról szól.....remélem nem volt unalmas a mondanivalóm,de egyben békítő szándékú és a jövőbe néző,,,,,jó éjszakát faszikáim és puncikák,,,,szeretek mindenkit
igen
Addig találkozunk mindenképp,,,ha reggel nem is,este 7-8 között tuti,,,,csörgess,aztán ihatsz amennyit akarsz
Jó éjt!
péntek reggel megyünk vissza Csak este már erősen ittas leszek. Megcsöröglek, ha már látom hánykor érek le.
Vigyázz Mackóm,,Pustik ezek
2 napig leszel?este is jó,,,vagy indulás előtt,,,,nem kell időre menjek pestre,,,csak a BMWt kell elhozzam este jajj de szép lett az én kis Baltazár Fufim