Ha neked nem kell...... add nekem!
Mikor induljak érte?
Azért közösen meg kéne kérni Gino-t, hogy vetítse le az élményeit némi mesével körítve!
Ha nincs hol, én szívesen vendégül látom a bandát! Ilderzsi még főzne is valamit!
Te nem akarsz......
Ha akarnál, már idejöttél volna.
Nem képzeled, hogy hozok neked valamit 10e km-en keresztűl és az utolsó pár km-et is lusta vagy megtenni érte?
Tisztelt Sütiapi !
Nézd vissza az összes hozzászólásomat , soha nem írtam le , hogy buzi . Nem káromkodtam akkor sem , amikor kiütötték alólam a hayabuxát . Nem szoktam csúnyán beszélni . A személyes sértettségedet velem szemben , nem ilyen formában kellene közölnöd .
Üdv Mindenkinek! Van egy "VAPRÓSZOM"! (Kérdésem!)
Szombaton 24 C fok valószínű, pici eső. Vasárnap 22C fok picit nagyobb eső! http://www.idokep.hu/?oldal=el...
Még azért lehetne menni, ÚGY-E?
Mi van a TÖKFESZTIVÁLlal? Vasárnap valami Szilvásvárad féle, vagy mégegyszer a Tatabánya - Fehérvár közötti PAZAR út oda-vissza 5 ször, hogy ne kelljen többszőr? Van új gumim, de még nem húztam fel! Valami 2 cl, vagy cv2? Fekete és már most repedések vannak rajta!
Arra jobban odafigyel mindenki!
Mikor induljak érte?
Azért közösen meg kéne kérni Gino-t, hogy vetítse le az élményeit némi mesével körítve!
Ha nincs hol, én szívesen vendégül látom a bandát! Ilderzsi még főzne is valamit!
nalam a cucc...
Ha akarnál, már idejöttél volna.
Nem képzeled, hogy hozok neked valamit 10e km-en keresztűl és az utolsó pár km-et is lusta vagy megtenni érte?
Te is miattam nem írsz tavasz óta ?
Én is nyugodtan szólok, hogy ez továbbra is így lesz....
1, Grkrisz
2,
3,
4,
5,
6,
7,
8,
9,
10,
Nézd vissza az összes hozzászólásomat , soha nem írtam le , hogy buzi .
Köszi a dicsérő szavakat! A Te izlésedben bízok!
Ez olyan "kolbászsír-nometal"!
Szombaton 24 C fok valószínű, pici eső. Vasárnap 22C fok picit nagyobb eső!
http://www.idokep.hu/?oldal=el...
Még azért lehetne menni, ÚGY-E?
Mi van a TÖKFESZTIVÁLlal? Vasárnap valami Szilvásvárad féle, vagy mégegyszer a Tatabánya - Fehérvár közötti PAZAR út oda-vissza 5 ször, hogy ne kelljen többszőr? Van új gumim, de még nem húztam fel! Valami 2 cl, vagy cv2? Fekete és már most repedések vannak rajta!
Én is nyugodtan szólok, hogy ez továbbra is így lesz....