Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aput is meg fejelgettem volna mint Jani a labdát
nekem sokkal durvább gondolataim támadtak
Nem íromide a gondolataimat, mert nem méltó szöveg lenne a Sportmotor.hu-hoz,csupán annyit: tömlőc!
Para! Hogy a k... életbe, egyszer kihagyhatnál egy ilyen ziccert!
Bocs! De légy tekintettel élemedett koromra, rossz szememre és előre haladott szenilitásomra!
itt még milyen fiatal voltál,,,,,,,,,,,,,,
Ez a srác hótt mögöttem, most 3 cm-rel rövidebb a válla! (A csaj a "felmentő sereg" a barátnője, aki hazafuvarozta.
Én a trélerrel mentem haza, a kutyulikkal a platón. És a biztosító még a mai napig nem pengetett!
Ezek lemaradtak az íráshoz!
Buszsávot nyomtam. Jani ha gondold beszélhetünk pár szót. Te tudod miről. Nem akarok okostojás lenni, csak úgy gondoltam hátha van kedved dumcsizni.
Mégegyszer : Klasz volt!
Nem akartam elrontani senki hangulatát, ezért nem beszéltem, csak "szőrmentén" a keddi bírósági tárgyalásról.
A Motorozz.hu-n ezt írtam, gondoltam, hogy Nektek is felteszem, ,mert van néháby elgondolkoztató momentum benne.
Ha elolvassátok, az köszönöm szépen! Kicsit hosszú, ezért BOCS!

Tárgyalás, végre! 2008.szept.06.-ai beleset tanulsága?
(Oldklu, 2009-10-24 20:53:32)

Esztergomból kifelé jövet történt baleset ELSŐ tárgyalása megtörtént!
Tanulság?
Bőven van: A vádlottak padján nem a megfelelő személy, -ek, ül, -nek!
Apuka, aki a szülői szeretetre hívatkozva, felmenti a gyerekét a felelősség alól és az ügyvédnő, aki megtanítja az élettapasztalattal és kellő rafinériával nem rendelkező ifjú száguldozót, hogy hogyan kell most ebből az elkövetet disznóságból kibújni a felelősség alól, és persze ez az "okítás" majd jóval nagyobb esetekben is remekül használható!
Egy dologra egyikük sem gondolt!
...Hogy, talán egy személyes bocsánatkérés is dukálna a sérült motorosoknak és a két másiknak, akik fizikailag ugyan nem sérültek, de hatalmas sokk érte őket, amikor végig kellett nézniük a motoros barátaik balesetét és közben még megukat is menteni kellet, hogy ne legyenek szenvedő részesei az előttük lejátszódó balesetnek!
Bemásolom ide az esetet!

Esztergom Riadó JIP 591 ezüst BORA a halálosztó!
(Oldklu, 2008-09-07 03:06:49)

Esztergom elött Szentendre felöl érkezett a JIP 591 -es ezüst rakéta egy beláthatatlan kanyarba kielözve egy teljesen zárt, tömött autósórt cca.: 130-al!(Becsült érték!) A sávunkban haladtunk kifelé Esztergomból, már a 10-es úton, amikor szembe érkezett egy ifjú titánnal a kormánynál. Nem fékezett, így esélye sem volt a vissza sorolásra! Nekünk, pedig az életre! Jött és jött! Irány az árok, mint látszik, jól leparkoltam a gépemet, mi? A másik srác szarabbul járt, de újjá született! Ott a kép bizonyságul! LASSAN MENTÜNK és még a vészfékezés következtében a "katapultálási sebességünk" kb.: 30-40 km/h lehetett! Rendörség, mentő, ahogy kell. 4 órás helyszinelés, gépeknek tréler. Rendszám alapján a Rend Őrei megfogták a Pici Fiúcskát Ezstergomban a lakásásn! Á Ő NEM IS TUD AZ EGÉSZRŐL SEMMIT! NEM HALLOTT? NEM LÁTOTT SEMMIT!
Megjegyzem, hogy itt tökéletesen megáll a "segítségnyújtás elmulasztása és cserbenhagyás" minősített esete!
DE AMI MOST JÖN:
aPUKA ÉRKEZIK EGY MÁSIK AUTÓVAL! TEREPSZEMLÉT TART!
Kérdezzük, mit teteszik keresni itten?
Trágárságban tör ki, bocsánat kérés helyett! Tanuk vannak reá, ám! Klasszikusokat csak szó szerint szabad idézni: Minden motorost el kellene gázolni, mert minden motoros szemét!
Ezt ahelyett, hogy a cserbenhagyó fiacskáját fülön fogta volna, és vissza hozta volna, hogy tőlünk bocsánatot kérjen! Mocskolódás, megint, majd az intézkedő rendőrtisztet megkérdezi, hogy szerinte szerezzen ügyvédet?
A helyszini vallomástételem után még a többiek bemennek a Rendőrkapitányságra, szintén jegyzőkönyvet felvenni, amikor is Esztergom közismerten legjobb hölgyügyvédje érkezik a Fiúcska védelmére! Na, ilyen kilátások mellett mikor is fog a biztosító fizetni a tropa gépekért!
Vigyázat: JIP 591 ezüst BORA, ja meg a kedves PAPA? Hogy ki ő? TITOK!

Végezetül annyit, hogy a tárgyalás egyetlen igazán szenvedő alanya a fiatalember anyukája volt! Igazán nagyon sajnáltam!
De, hát az ügyet a K.Papa és az Ügyvédnő irányítja!
A Gyerek, mint egy papagáj, hajtogatja a betanult szöveget:
NEM EMLÉKSZEM SEMMIRE! NEM LÁTTAM SEMMIT A VISSZAPILLANTÓBÓL! NEM HALLOTTAM SEMMIT!

Motorosberkekben az ilyenekre lehet mondani, hogy "Papírkutya"!
Mert saját akarata nincs, és hát mi is van egy Papírkutya fejében?
Pedig milyen úri gesztus lett vólna az Esztergomi Bazilikában a Motorosokért megtartott misén feláll és csak annyit mond: Bocsánat!
Nem én az Erzsébeten jöttem,sőt még félre is álltam és vártam 5percet!De nem jöttél így léptem...!
Gino. Baj van. Megint elment a refim.
A syrius szerintem ma ott sem volt!
Aki ma ott volt az syrus6 és legalább 1órát motorozott a klánnal!
HI. 17:28 ra lakáson voltam. Jani ti elhúztatok a Lágymányosi felé?
Jó volt a gurula.
már 20éve
Elnézést kérek Tompasikoly, maradjunk az Attilánál, de őszintén megmondom ebbe sem vagyok 100%-ig biztos! Szerintem extázisban motoroztam ma!
Újra bizonyitottad, hogy a jó barátságok közt is a miénk élenjár
Örülök,h egyre többen othon vannak!
Tomibá, ismét bölcsen szoltál, nagyszerű mondatok!
az Tompasikoly
Syrius Storno, bár az a 20 perc nem az igazi szezonzárás!
Mindenkinek köszönöm ezt a napot!
Azt hiszem, nyugodtan ki merem jelenteni, hogy megvan az összhang a Klán tagjai között! A motorozási szintnek megfelelően a jobbak nagyon odafigyelnek a "fejlődőkre"!
A résztvevőknek és az otthonmaradottaknak egyaránt köszönöm ezt a motoros szezont és méltó befejezését!
GR! Legalább a színt, azt a bizonyos színt, nem hiányoltuk, mert volt egy ilyen GSR! Téged, meg a GINO-t hiányoltuk, ja, meg Gekko-t, meg Totort, meg Syriust, meg még néhány sok GSR-est......
Sztm elnézte a kolléga, a fekete csoda szép jármü nem egy öblös hangon beszélő SV 650 volt
Sziasztok! Én ishaza értem!
Nagggyon komoly volt a mai nap, ha kifognám az aranyhalat, azt kérném, h legyen megint reggel kilenc !
Köszi mindenkinek, h eljött és jelenlétével emelte az esemény fényét !
Tybee-RŐL CSAK NAGY BETÜVEL ÍROK, NEKI KÜLÖN ELISMERÉS, HOGY BEVÁLALTA ÉS TALÁN MÉG MOST IS MOTOROZIK!
Hála Parának, megvolt életem elsö 30 Km-e GSR-en, fantasztikus élmény volt , köszi Nopara Azt hozta a mai nap amit vártam tölle: nagyszerü csapattalegy über faxa motorozást
Komolyan sajnálom,hogy voltak akik nem tudtak ott lenni!
Némasikoly, örülök, h megismertelek! Innen folytassuk tavasszal, így már nem annyira fog fájni a téli szünet!